RebelZone
Anam! Lav Yaktı Beni
FORUMA RENK KATAN BİR EDİTÖR!
Giriş > Birçok kişinin tanıdığı bir isim var bu gün yanımızda. Eskiden bir Editördü fakat belli nedenlerden bırakmak zorundaydı.
Bu isim @Bluter Bey! Birçok bilgi edinmek için hemen okumaya başla.
Not: Bu konu 'Gece Teması' için yapılmıştır. Yani daha güzel gözükebilir Gece Temasında.
Konu başlıyor Minecraft Türkiye!
RebelZone > Öncelikle konuma katılma isteğini kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
Bluter > Önemli değil, ne demek.
RebelZone > O zaman sizde, hazırsanız sorulara geçelim mi?
Bluter > Tamamdır, hadi geçelim.
RebelZone > Minecraft Türkiye Ekibinden, ayrıldığınızda ne düşündünüz?
Bluter > Aslında tam olarak ayrılma denilemez. Fakat şu an ayrıldığım gibi düşünürsem böyle bir güzel bir ekipten ayrılmak bir parçamın koparılması gibi olurdu. Çünkü MC-TR ekibinin içinde bulunmak ayrı duygu. Kendini farklı bir atmosferde hissediyorsun. Gerçekten kendileri iyi iş başarıyorlar. Ama gerçekten çok üzülürdüm. Böyle bir gruptan ayrılmak gerçekten çok kötü bir şey olurdu.
Yalnız bir şey söylemek istiyorum, tam olarak ayrılmadım.
Şu an bir süreç içerisinde olduğum için konu açamıyorum. Bundan dolayı şu anlık emekliyim.
RebelZone > Minecraft Türkiye Ekibi, sizi bir daha çağırsa gider misiniz?
Bluter > Tabii ki giderim. Böyle ekibin beni çağırması ve benim kabul etmemem mantıksız olur. Başarılı bir ekibin içerisinde olmak sizi de başarıya sürükleyecektir. O yüzden ben de eğer MC-TR Ekibi beni çağırırsa direkt kabul ederim. Eğer bu işi sevenler var ise onlarda zaten kabul edeceklerdir.
RebelZone > ''Yetenekli Kalemler'' Projesini nasıl buluyorsunuz? Sizce gerekli mi, yoksa gereksiz mi?
Bluter > Eğer yazı yazmayı seven, editörlük yapmak isteyen ve güzel bir şekilde yazı yazmayı öğrenmek isteyenler için muhteşem bir proje.
Eğer bir kişi yazı yazmayı çok bilmiyorsa, kesinlikle bu projeye katılmalı ve kendini geliştirmeli. Bazıları için bu proje gereksiz olabilir fakat yazı yeteneğini geliştirmek isteyenler için iyi bir kabiliyeti olduğunu düşünüyorum.
RebelZone > Peki şu anda en sevdiğiniz Forum Yetkilisi kim acaba? Ve neden seviyorsunuz?
Bluter >
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
RebelZone > Bildiğiniz gibi son dönemlerde, konu açıyorum ve bu sayede Yetenekli Kalem oldum. Peki ben gerçekten bir 'Yetenekli Kalem' olmalı mıyım, hak ediyor muyum? Konularım sizce nasıl, tasarım olsun, bilgisi olsun v.b olsun? Şahsen; Ben kendimi daha çok geliştirmeliyim.
Bluter > Yani Yetenekli Kalemler projesine dahil olmayı başarmışsanız, açtığın konuların kötü olduğunu düşünmüyorum. Yetenekli Kalem rütbesini ise hak ediyorsunuz fakat kendinizi biraz daha geliştirebilirsiniz. Tasarım olarak ise fena değil ama dediğim gibi geliştirebilirsiniz.
Ayrıca kelimeleri de yazarken dikkat ederseniz size ileride yardımı dokunur.
RebelZone > Şu anda biliyorsunuz ki bazı yetkililer yeni veya çok eski fakat yetkileri artmıyor, sizce hangi kişinin yetkisi artmalı?
Ve niye yetkisi artması gerekiyor?
Bluter >
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Verdiği emeklerden ve yardımlardan dolayı kendisinin bir üst kademeye geçirilmesi gerekiyordu fakat kendisi hâlâ editör.
RebelZone > Forumda yaptığınız en büyük hata neydi? Bu hatadan dolayı hiç üzüldüğünüz veya kızdığınız oldu mu? Bu hatanız hâlâ yüzünüze vuruluyor mu?
Bluter > Çok büyük bir hata değil fakat eskiden bir konuyu inceliyordum ve incelerken uykusuzdum o yüzden dikkatli bakmıyordum. Konunun yanlış yere olduğunu düşünüyordum ve ve rapor ettim. Fakat konuyu açan kişinin herhangi bir suçu yoktu, ben uykusuz olduğum için öylesine rapor etmiştim. Bu hatadan dolayı üzülmüyorum ve bu hata yüzüme hiç vurulmadı.
RebelZone > Bir gün Minecraft Türkiye'ye dönünce hedefiniz ne olacaktır? Gerek rütbe olsun, gerek konu olsun her türlü konu için bir hedefiniz olabilir.
Bluter > Çok daha kaliteli ve daha iyi konular açıp hem foruma hem de üyelere katkı sağlamak benim ilk hedefim olacaktır.
Böylece herkes açacağım konulardan faydalanabilir ve bilgi sahibi olabilir.
RebelZone > Bu arada, isteğimi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Seni tanıdığıma çok mutlu oldum. Umarım sizde iyi bir şekilde, konu açabilirsiniz bu sayede hedefinize ulaşmış olabilirsiniz.
Bluter > :<3:
Ben Bluter'i çok sevdim.
Umarım sizlerde sevmişsinizdir.
Konumuz nasıldı sizce?
Bir önceki konum için Tıkla ve uç!
Görüşmek üzere Minecraft Türkiye!
Son düzenleme: