- Elmaslar
- 206
- Discord İzni

Emekli & Emektar Üye Güncellemesi
• Merhabalar, MC-TR.COM'da yetkili olan ve görevleri belli nedenlerden dolayı son bulan kişiler için hatıra ve ekibe tekrardan katılmalarını sağlayan "Emekli" flaması uzun yıllardır hizmetteydi. Bu güncellememiz ile birlikte eski emekli flaması mantığı ikiye ayrılarak emekli ve emektara dönüyor. Aynı zamanda MC-TR.COM bünyesinde bizlerle çalışmak isteyen yeni arkadaşlar için buraya tıklayarak başvuru yapabilirsiniz, fazla uzatmadan konuya giriş sağlayalım.
MC-TR.COM yetkili ekibinde 6 ay ve daha fazla görev yapmış ve bulunduğu ekipte Müfettiş yetkisine gelmiş kişilerdir. Ekibe 4 kereden fazla giriş çıkış yapmış kişiler bu flamaya sahip olamazlar. Kişilerin kendi istekleri ile ayrılması sonucu talep edebildiği, ekibe tekrar giriş hakkının bulunduğu flamadır. (Olağanüstü durumlarda yöneticiler tarafından dönecekleri mevkide değişiklik olabilir.) Emekli flaması kişi ekibe tekrar dahil olduğu sürece geri alınır, aksi durumlarda kararı yönetim verir.
• Hareketli avatar ayarlayabilme.
• İmza değiştirebilme.
• İki ayda bir kere kullanıcı adı değiştirebilme.
• Profil müziği ekleme.
• Emekli süreleri boyunca sadece bir kerelik 1 aylık ön ek ve 1 forum bildirimi kullanabilme hakkı. (Sadece kendi açtıkları konular için geçerli. Bu hakkın kullanımı bazı durumlarda yönetim tarafından uygun görülmeyebilir.)
MC-TR.COM yetkili ekibinde yönetim ekibi içerisinde görev almış, bu görevde 3 ayını geçirmiş kişilere verilir. Kişilerin kendi istekleri ile ayrılması sonucu talep edebildiği flamadır. Ekibe 4 kereden fazla giriş çıkış yapmış kişiler bu flamaya sahip olamazlar. Kişilerin ekibe dönme isteğine bulunduğu tarihteki yönetim ekibinin kararına bağlanmıştır.
• Bu flamaya sahip kişiler MinePass üyelik hakkına sahiptir. (Profil araçlarının tamamına sahiplik.)
• Forum içerisinde 1 aylık ön ek, 2 forum bildirimi, 1 aylık konu sabitleme hakkı bulunmakta.
• Güncelleme sonrası alınan flamalar tekrardan forum destek üzerinden talep edilmelidir.
• Ekip içerisinden ihraç edilen ve 3 uyarıyı aşmış kişiler flama sahibi olamazlar.
• Forumdan uzaklaştırılan kişilerin flamaları geri alınacak ve tekrar teslim edilmeyecektir; bu kişilerin flama hakkı kalıcı olarak iptal edilecektir.
• Aşağıdaki formu uygun olarak doldurarak Forum Destek üzerinden bizle iletişime geçebilirsiniz.
İsmim:
Soy ismim:
Ekipte görev yaptığım tarih aralığı:
En son yetkim:
Bulunduğum ekip:
Ekipten ayrılma nedenim:
Peki bu güncelleme hakkında sizlerin düşünceleri neler? Yorumlarda düşüncelerinizi ve fikirlerinizi bekliyor olacağız. İyi günler, iyi forumlar.