EMEK VERİLMİŞ EFSANE SKYBLOCK SERVER !!

ozan4125

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Aradığınız Skyblock Sunucu Burada:
Öncelikle Teknik Özelliklerden Bahsedelim:
Kişi Sayısı:22 Kişilik
Ram:3GB
Nitrado Güvencesi
Server IP:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.nitrado.net
Server Kurallarından Burada Bahsedip Okurken Sizi Sıkmam İstemem Bu Nedenle Hemen Serverimizin Özelliklerine Bakalım;
Serverde zaten olması gereken özellikleri boşuna yazmıyıcam her serverde olmayanları yazıcam sadece:
Köyle Ticaret
Çeşitli Adalar
SkyLord SkyGood SkyPro Ve SkyKing Gibi Özeltaglar.
SkyGood Görevleri
SkyPro Görevleri
Ve Skyking Görevleri
Veee Şimdiye Kadar Hiç Bir SkyBlock Sunucuda Görmediğiniz Bir Yenilik! Bu Yeniliği Servere Gelince Görürsünüz.
Son Olarak Server İle İlgili Biraz Resim Göstermek İstiyorum.
Bütün Warplar Tamamen Kendi Emeğimizdir. Hiç Bir ŞEkilde Alıntı Yapılmamıştır.
Küçük Ve Kullanışlı Spawnımız:
image.png

3 Katlı Marketimiz;
image.png

Spawner Marketi(Hem Oyun hem de Gerçek Parayla Satış);
image.png

2 Adet Arena İtem Düşmeyen Ve İtem Düşen Arenalar;
image.png

Köylü Ticaret; (Daha Köylü Eklenecek)
image.png

Zararlı Moblar;
image.png

image.png

Zararsız Moblar;
image.png

Çeşitli Adalar Warpı;
image.png

Tarımcı Adası;
image.png

Madenci Adası;
image.png

Nether Adası;
image.png

Oduncu Adası;
image.png

Tekrar Söylüyorum Bütün Adalar Warplar Yani Tüm Build MPCraft ve Vezire yani bize aittir.
Her Türlü Yorumunuza Açığız Yeter ki Saygı Çerçevesinde Olsun.
Hiç Bir Skyblock Serverde Görmediğiniz Bir Yenilik Görmek İçin
mpcvzr.nitrado.net

map biraz küçük degilmi builderliğini geliştirmelisin

En kısa zamanda bir builder arkdaş bulup sunucudaki mimariyi değiştirmenizdir, iyi forumlar dilerim :)

Sadece Adaları Beğendim :) Ada Emek İçerir
Başka Birşeyde Emek Görmedim

-*- 18+

En kısa zamanda bir builder arkdaş bulup sunucudaki mimariyi değiştirmenizdir, iyi forumlar dilerim :)
Teşşekürler İlgineceğim en kısa zamanda :)
Sadece Adaları Beğendim :) Ada Emek İçerir
Başka Birşeyde Emek Görmedim

-*- 18+

Teşşekür Ederim sunucuyu zamanla eksiklerini giderecegiz.[DOUBLEPOST=1465893152,1465812501][/DOUBLEPOST]Yenilikler::

Yeni Spawn Çalışmalarına Başlandı
Scoreboard Eklendi
Bazı Görevlerdeki Hatalar Düzeltildi.[DOUBLEPOST=1465981911][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1466100940][/DOUBLEPOST]/market komutu ile istedğin yerden markete ulaşabilme

mpcvzr.nitrado.net
[DOUBLEPOST=1466328061,1466247827][/DOUBLEPOST]Yenilikler Çok Yakında.[DOUBLEPOST=1466409749][/DOUBLEPOST]Spawn Tamalandı.
Mpcvzr.nitrado.net[DOUBLEPOST=1466453601][/DOUBLEPOST]/warp vipmarket Eklendi[DOUBLEPOST=1466503177][/DOUBLEPOST]duyuru plugini düzeltildi.

Güzel ama geliştirilebilir arkadaşların dediği gibi Builder al yada buildini geliştir. iyi forumlar

Güzel ama geliştirilebilir arkadaşların dediği gibi Builder al yada buildini geliştir. iyi forumlar
teşşekürler yeni spawn tammalandı ve hizmete açıldı konuyu en yakın zamanda güncelleyeceğim.[DOUBLEPOST=1466634738,1466542174][/DOUBLEPOST]Gücel[DOUBLEPOST=1466771769][/DOUBLEPOST]Gnel[DOUBLEPOST=1466969146][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1467204699][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1467307001][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1467623875][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1467829023][/DOUBLEPOST]Bayrama Özel Kampanyaları Kaçırma[DOUBLEPOST=1467966981][/DOUBLEPOST]Güncel

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl