fgkrer555555
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- rrr4444
Discord:
sdrrg#0000
sdrrg#0000
command /ucuskagitver:
trigger:
give player a paper named "&e&nUçuş Kağıdı"
send "&a+ &e&nUçuş Kağıdı verildi."
on rightclick with paper:
player is in "ASkyBlock"
if tool's display name is "&e&nUçuş Kağıdı":
remove paper named "&e&nUçuş Kağıdı" from player
set flight mode of player to true
send "&3Skyblock &8» &c5 dakikalık &euçuş süren başladı."
wait 4 minutes
send "&3Skyblock &8» &eUçuş Süren &c1 Dakika &eSonra bitecek&c!"
wait 55 seconds
send "&3Skyblock &8» &eUçuş Sürenin Bitmesine &c 5 Saniye &eKaldı&c!"
wait 2 seconds
send "&3Skyblock &8» &eUçuş Sürenin Bitmesine &c 3 Saniye &eKaldı&c!"
wait 1 seconds
send "&3Skyblock &8» &eUçuş Sürenin Bitmesine &c 2 Saniye &eKaldı&c!"
wait 1 seconds
send "&3Skyblock &8» &eUçuş Sürenin Bitmesine &c 1 Saniye &eKaldı&c!"
wait 1 seconds
set flight mode of player to false
send "&3Skyblock &8» &e&nUçuş süren bitti."
kaiys
www.mc-tr.com
command /ucuscekiyaz [<integer>]:
description: Süreli uçma komutunun çek komutudur.
trigger:
if arg 1 is set:
if arg-1 is greater than 0:
if {ucmasure.%player%} is greater than or equal to arg-1:
send "&e%arg-1% &aSüreli bir Uçuş Çeki yazdınız."
remove arg-1 from {ucmasure.%player%}
give 1 feather named "%arg-1% {@cek_adi}" with lore "{@cek_aciklama}" to player
else:
send "&e%arg-1% &cMiktarında süreniz bulunmamaktadır."
stop
else:
send "&c0'dan daha büyük sayı girmelisin."
stop
else:
send "&eKomut kullanımı: &b/ucuscekiyaz <miktar> &eşeklindedir."
stop
sdrrg#0000
Bunu Gördüm Ancak Hem 5 Dakikalık Uçuş Kağıdını Vote'den 24 saatliğide siteden satmayı düşünmüştüm taştan çıkması biraz saçma geldi. Teşekkür Ederim YinedeÇok Küçük bir araştırma yapsan bulurdun aslında ama buyur cobblestone kırınca geliyordu komuta atadım onu
Kod:command /ucuskagitver: trigger: give player a paper named "&e&nUçuş Kağıdı" send "&a+ &e&nUçuş Kağıdı verildi." on rightclick with paper: player is in "ASkyBlock" if tool's display name is "&e&nUçuş Kağıdı": remove paper named "&e&nUçuş Kağıdı" from player set flight mode of player to true send "&3Skyblock &8» &c5 dakikalık &euçuş süren başladı." wait 4 minutes send "&3Skyblock &8» &eUçuş Süren &c1 Dakika &eSonra bitecek&c!" wait 55 seconds send "&3Skyblock &8» &eUçuş Sürenin Bitmesine &c 5 Saniye &eKaldı&c!" wait 2 seconds send "&3Skyblock &8» &eUçuş Sürenin Bitmesine &c 3 Saniye &eKaldı&c!" wait 1 seconds send "&3Skyblock &8» &eUçuş Sürenin Bitmesine &c 2 Saniye &eKaldı&c!" wait 1 seconds send "&3Skyblock &8» &eUçuş Sürenin Bitmesine &c 1 Saniye &eKaldı&c!" wait 1 seconds set flight mode of player to false send "&3Skyblock &8» &e&nUçuş süren bitti."
sdrrg#0000
Teşekkür Ederim Deneyeceğim Elmas Bıraktım <3Selam, dediğiniz şekilde değil ancak muhtemelen işinizi görecektir.
Skript Paylaşımı - Süreli Uçma Skripti
Selamlar, sizlere kendimi geliştirme amaçlı yapmış olduğum ilk skriptim olan süreli uçma skriptini paylaşacağım Eğer bir hata bulursanız veya öneriniz olursa lütfen yazınız benim için oldukça önemli. Umarım işinize yarar :) :Komutlar: /ucus /ucus ac /ucus kapat /ucus sure /ucuscekiyaz...www.mc-tr.com
Skriptin sonlarında doğru bulunan
kısmını silerseniz çek yazıp ticaret yapamayacaklardır.Kod:command /ucuscekiyaz [<integer>]: description: Süreli uçma komutunun çek komutudur. trigger: if arg 1 is set: if arg-1 is greater than 0: if {ucmasure.%player%} is greater than or equal to arg-1: send "&e%arg-1% &aSüreli bir Uçuş Çeki yazdınız." remove arg-1 from {ucmasure.%player%} give 1 feather named "%arg-1% {@cek_adi}" with lore "{@cek_aciklama}" to player else: send "&e%arg-1% &cMiktarında süreniz bulunmamaktadır." stop else: send "&c0'dan daha büyük sayı girmelisin." stop else: send "&eKomut kullanımı: &b/ucuscekiyaz <miktar> &eşeklindedir." stop
Skripti ilk sunucunuza ekledikten sonra /ucuscekiyaz ile kendiniz istediğiniz sürede çek yazıp sonra bu kod kısmında attığım kısmı silerseniz tamamiyle sizin belirlediğiniz miktarda ticareti olmuş olacaktır.
Bazı Emek Skyblock Sunucularında olan bi durum tabi tercih meselesiBunu Gördüm Ancak Hem 5 Dakikalık Uçuş Kağıdını Vote'den 24 saatliğide siteden satmayı düşünmüştüm taştan çıkması biraz saçma geldi. Teşekkür Ederim Yinede
! metemoii#9257
Merhaba Değerli Arkadaşlarım, Emek Skyblock için elinde hazır uçuş kağıdı scripti bulunan var mı acaba ?
En Az 5 dakikalık Maksimum 24 Saatlik Şeklinde Bulunan Varsa Paylaşabilir mi?
1.8 Sürümü Sunucum Bu Arada.
on right click with paper:
if player's held item name is "&4Uçuş &6Kağıdı":
set player's flight mode to true
wait 5 minutes
set player's flight mode to false
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!