Emek SKYBLOCK sunucusunda spawner geliştirici hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImBrother

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
17
Merhabalar,

Konuyu açış sebebim; bazı hazır emek skyblock paketlerinde gördüğüm, spawner geliştirici sistemleri. Mesela 1 adet Iron Golem Spawner var ve bu Spawneri parayla ya da ekstra aynı spawnerle daha da güçlendiriyorsun. Bunlar tam olarak OP Skyblock'a özgü sistemler.

Bana açıkçası bu sistem mantıksız geliyor, emek skyblock'u yarı-op'ye çevirmeye hiç gerek olmadığını düşünüyorum. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Şuanda çılgınca bir pvp furyası var sanırım. Skyblock oyuncuları azalıyor gibi. Özellikle emek skyblock oyuncular çok çok azaldı. Çağa ve isteklere ayak uydurmak için pvp taraflarına ağırlık vermeye başladım ben.

Şuanda çılgınca bir pvp furyası var sanırım. Skyblock oyuncuları azalıyor gibi. Özellikle emek skyblock oyuncular çok çok azaldı. Çağa ve isteklere ayak uydurmak için pvp taraflarına ağırlık vermeye başladım ben.
Bu durumda survival açmak mantıklı olabilir. Oyuncular hem yapı yapma hevesini geliştirir hem de pvp döner.

Emek skyblock özleyen biri olarak o sistemi bende çok saçma buluyorum fakat bir kaç tane spawner yan yana koyunca genelde sunucularda fps drop oluyor oyuncularda oyüzden iç içe koyma sistemi olsa onun yerine daha mantıklı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl