AtlasFirarda_V2
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- atlasfirarda
Discord:
atlasfirarda#0909
Herkese selamlar, ben Atlas. Size birkaç sorularım var, ve ben bir minecraft skyblock sunucusu açıcağım. Bu sunucuda toplam optimize edilmiş birşekilde 65 tane eklenti herşeyi ayarlı duruyor. Kendi yaptığım eklenti paketinde, sunucuya 8096Mb (8gb) ram verdim. Ve sunucu açıldığı zaman, Görev yöneticisinde, 5 ila 5 buçuk gigabyte arası kullanıyor. Sunucu içerisinde /lag komutu ile baktığım zaman ise 3.9gb gösteriyor. Şimdii peki bu eklentiler ve 8gb ram, işlemci ise i9 9900 yada r9 3900x (ikisinden biri) ile maksimum sorunsuz kaç oyuncu oynatabilirim? Örneğin yükselttim desek, 16gb ram ile kaç oyuncu oynatabilirim? Eklenti açıklarının birçoğunu skript ile kapatmış bulunmaktayım. Ve Sunucu BungeeCord olmıyacak, sadece papermc ve sahtelobi mantığı. Aşağıda eklenti listesini görebilirsiniz. Önerileriniz var ise söyleyin, uygulayayım. Doğru ve güzel açıklarsanız sevinir mutlu olurum.. İyi forumlar ♥♥
SUNUCU SÜRÜM SAĞLAYICISI: PAPERMC
SUNUCU SÜRÜMÜ: 1.16.5
JAVA SÜRÜMÜ: 16-17
Oyuncu Sunucuya girdiği zaman herhangi bir timings raporu yazdırmıyor. Hoşgeldiniz mesajı yazıyor ve bitiyor.
SUNUCU SÜRÜM SAĞLAYICISI: PAPERMC
SUNUCU SÜRÜMÜ: 1.16.5
JAVA SÜRÜMÜ: 16-17
Oyuncu Sunucuya girdiği zaman herhangi bir timings raporu yazdırmıyor. Hoşgeldiniz mesajı yazıyor ve bitiyor.
Son düzenleme: