Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüEmek Skyblock sunucum için ekonomisi nasıl olmalı?
Merhaba arkadaşlar Emek Skyblock sunucusu kurdum fakat shop kısmında çok endişeliyim ekonomi kötümü iyimi bilemiyorum madenleri redstoneleri veya shopdaki eşyalar nasıl olucak hangi fiyatta satış alış olucak bilgilendirirseniz sevinirim
Bana kalırsa skyblockta ekonomiyi zor kılarsan sunucuyu tutturması hayret verici şekilde zor hale gelir ama dediğimiz benzer biçimde emek skyblock ise bir elması markete en çok 50 birim paraya satmaları gerekir.
Hocam bu konuda söylemek istediğim bir şey de kendiniz yapamıyorsanız bence oynamaktan zevk aldığınız benzer oyun moduna sahip sunuculardan esinlenmeniz en azından kritik itemler üzerinden kritik itemden kastım da farm ürünleri olabilir kum veyahut toprak gibi çeşitli bloklar.