EMEK SKYBLOCK SUNUCULARINDAN MEMNUN MUSUNUZ ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tower02

LexaMC.Keyubu.Com
Elmaslar
45
Minecraft
Tower02

Discord:

Tower02#5024

Evet selam dostlar,
Arkadaşlarımla uzun süredir doğru düzgün skyblock oynamıyoruz ve ara sıra forumu ziyaret ettiğimizde görüyoruz ki "Skyblock" kategorisinde "emek skyblock" başlığı altında rezalet sunucular açılmaya devam ediyor. Açılan kalitesiz ve p2w tabanlı sunuculardan dolayı ne emek tadı kaldı ne de emek sever insanlar.. Şu anda açık olan emek skyblock sunucularından memnun musunuz ?

Not: Nadirde olsa gerçekten emeği iliklerinize kadar yaşatacak sunucular açılıyor fakat sorsanız 100 kişinin 99'u emek sever ama harbi emek verebileceği bir sunucuya girdiğinde "çok zor ya" diyip bıraktığı için pek tutmuyor.

Türk insanına hiç bir şekilde bir şeyi beğendiremezsin skyblockta yenilikçi sistemler arayıp yenilikçi sistem getiren sunucularda oynamıyorlar CraftRise adlı sunucudaki default skyblocku oynuyorlar.​

Türk insanına hiç bir şekilde bir şeyi beğendiremezsin skyblockta yenilikçi sistemler arayıp yenilikçi sistem getiren sunucularda oynamıyorlar CraftRise adlı sunucudaki default skyblocku oynuyorlar.​
Haklısın dostum. Ben emek skybloğa girdiğim zaman öyle sistem arayan bir insan değilim ister vanilla ister modern olsun fark etmiyor. Sunucu kaliteliyse sunucudan öte yönetim ekibi kaliteliyse bir şekilde oynanır zaten orada. Hiçbir emeğin boşa gitmeyeceğini az buçuk anlarsın. Fakat görüyoruz ki günümüz sunucuları "sunucuyu açalım emek olsun ama sunucunun kirasını çıkarmamız lazım ekonomiyi sarsacak şeyler satalım da kiramız çıksın" kafasındalar. Öncelikle buna bir çare bulmaları lazım. Açacakları sunucuyu oyuncuların oyun içi alımına bel bağlayan sunucular baştan kaybediyor benim nazarımda. Kaliteli bir sunucu açılsa zaten o sunucuda oyun içi alım gerçekleşir.. Örnek vermek gerekirse ekonomiyi ayarlayamayan insanlar farmların fiyatını kuruşluk yaparken demirin fiyatını 5-10 lira yapıyor. Sonra biri tutup 15 tl ye golem alınca ekonomi de kalmıyor oyuncu da kalmıyor emeğin bir anlamı da kalmıyor.

Merhaba,
Konu başlığınız ilgimizi çektik ve ufakta olsa bir yorumumuzu katmak istedik.
7. yılımıza aylar kalmasıyla beraber Türkiye Minecraft sunucuları arasında her zaman öncü olmayı vazife gördük.
Sunucumuzun emek olmasının hakkını verebilmek adına dahi, yan hesaplardan kurtulabilmek ve Minecraft korsan kullanımına dur demek için, EULA dostu Premium sunucu inşaat ettik.

Tüm değerli forum sakinlerini aramızda görmeyi umarız. İyi forumlar.

Merhaba,
7. yılımıza aylar kalmasıyla beraber Türkiye Minecraft sunucuları arasında her zaman öncü olmayı vazife gördük.
Sunucumuzun emek olmasının hakkını verebilmek adına dahi, yan hesaplardan kurtulabilmek ve Minecraft korsan kullanımına dur demek için, EULA dostu Premium sunucu inşaat ettik.

Başarılar dileriz. İyi forumlar.

Merhaba,

Korsan kullanımına dur demeyi kendinize vazife görmeniz biraz enteresan. Mojang kendisi bu konu hakkında ifadeleri dile getirmişti.

Son düzenleme:
Özgün iş yapan kişiler çok az ki gördüğüm kadarıyla sunucu sahiplerinin yaşlarıda küçük kısacası işi bilenlerin sunucu işlerine girmelerini isterdim

Merhaba,

Ne? İyi hoş da korsan kullanım bölümünü okurken kahkaha attım. Madem korsan kullanım engellenmek isteniyor, bunu neden mojang yapmıyor da siz yapıyorsunuz? Adamların zaten böyle bir isteği yok. Siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz

Ne? İyi hoş da korsan kullanım bölümünü okurken kahkaha attım. Madem korsan kullanım engellenmek isteniyor, bunu neden mojang yapmıyor da siz yapıyorsunuz? Adamların zaten böyle bir isteği yok. Siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz
Bende bu yorumu okurken kahkaha attım :D

Kendi yolunu çizen adama -Siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz- dediğin için kahkaha attım :)
Oyunun yapımcılarının bile engellemediği bir şeyi kendileri engellemeye çalışıyorlar. Bence sonuna kadar haklı bir cümle

Oyunun yapımcılarının bile engellemediği bir şeyi kendileri engellemeye çalışıyorlar. Bence sonuna kadar haklı bir cümle
Kendisi tamamen engellemeye çalışıyorum tarzı bir cümle kullanmamış. Global bir sunucunun zaten eula dostu olması lazım :)

Kendisi tamamen engellemeye çalışıyorum tarzı bir cümle kullanmamış. Global bir sunucunun zaten eula dostu olması lazım :)
yani bu sunucu eula dostu da büyük türk sunucuları eula dostu değil mi? saçmalıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl