Emek Skyblock Projesi için Plugin Paketi Arıyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nehirakyol

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
nehirakyol

Discord:

nehirakyol#6570

Selamlar sevgili forum üyeleri,

Benim uzun süredir yapmak istediğim bir minecraft sunucu projesi var. Yaratıcı fikirler aramaktayım. Başlangıç olarak, Emek Skyblock düşünüyorum. Ücret konusunda gönlünüz rahat olsun. Şunu buradan belirtmek isterim ki, paketi görmeden ve paketi alıp bilgisayarımda çalıştırmadan ödeme yapmam. Bunun farkında olarak iletişime geçerseniz çok mutlu olurum. Lütfen basit plugin paketleriyle gelmeyin. Büyük şeyler arıyorum. Eğer kendinize güveniyorsanız Discord özelden yazabilirsiniz. Özellikle ekipler yazarsa çok daha mutlu olurum.
Güvenilirlik konusunda da içiniz rahat olsun, Twitch partneriyim. :)

1623433277924.png
Twitch partneri olmanız bir şeyi değiştireceğini sanmıyorum paketi görmeye tamamda paketi kendi bilgisayarında çalıştırma biraz komik geldi umarım böyle birini bulursunuz.

arkadaş Twitch partneri imiş olm neden daha önce söylemiyorsunuz? hemen e posta adresinizi bırakın drive hesabıma ekleyeyim istediğinizi alın efendim. birde yazınızda ücret diye bir şey gördüm bu seferlik görmezden gelirim ama bir daha olursa üzülür gönül koyarım!.:)

Ekli dosyayı görüntüle 178119Twitch partneri olmanız bir şeyi değiştireceğini sanmıyorum paketi görmeye tamamda paketi kendi bilgisayarında çalıştırma biraz komik geldi umarım böyle birini bulursunuz.
Daha önce bu olaylardan dolayı maalesef ki dolandırıldım. Güvendim ve gerçekten yüksek miktarda bir ücret gitti. Bu yüzden bunu bir daha yaşayamam. Ayrıca bu fotoğrafta attığınız şey Twitch Partnerliği değil? Bu İştirak? Partnerlik global oluyor. Araştırıp görebilirsiniz.

arkadaş Twitch partneri imiş olm neden daha önce söylemiyorsunuz? hemen e posta adresinizi bırakın drive hesabıma ekleyeyim istediğinizi alın efendim. birde yazınızda ücret diye bir şey gördüm bu seferlik görmezden gelirim ama bir daha olursa üzülür gönül koyarım!.:)
Komiklikler şakalar. :)

1.si burada haftalarca uğraşıp bedavaya paket vericek enayi yok.
2.si ödeme almadan kimse hiçbirşey yapma güvenilirlik konusunda gördüğün gibi flaması olan arkadaşları görüyorsun onlardan herhangi bir zarar gelmez.
3.sü partner olman bize birşey eklemiyor yada kazandırmıyor belirtmen saçma olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl