Fenix Network
FenixNW.Keyubu.Com
discorddan yazmıştımYorumunuz için teşekkür ederim belki bir gün paylaşırım kim bilir.Şuanda 100+ görev ve yeni haritalar geliştirilme aşamasındadır.
discorddan yazmıştımYorumunuz için teşekkür ederim belki bir gün paylaşırım kim bilir.Şuanda 100+ görev ve yeni haritalar geliştirilme aşamasındadır.
Abdullah T.#0001
rahimqbv
Öyle kişileri takmak istemiyorum kendinize ait diyorlar amma inanmağım gelmiyor çünki görmedim,bir sunucudan ve paketten esinlenerek yaptım.Zaten şuanda bu paket berbat diğerinde V2 Beta olarak tanıtılcak ve bu sefer Dragon Eventi,Görev sistemi,haritalar vb tanıtılacaktır.Yorum yazmışım ama yeniden yazacağım bazı arkadaşlar paketi beğenmedim ada menüsü bana ait vs mesajları gördüm bunlara cevap verememişsiniz bir paket yapımcısısınız ve eleştiriye kapalısınız kendinizi savunlamalı ve ada menüsü olayı ile ilgilide yeni yaptığım pakette kullanmam veya kaldırıyorum bilmiyordum kusura bakmayın yazabilirdin başarılar.
brkctns0#1521
rahimqbv
Bilmem :D Daha Alpha versiyon daha çok şeyler ekliyorum Spoiler vereyim dragon eventi Beta sürümüyle eklenib tanıtılıcaktır,görev sistemi vb sistemler eklenecektir. ♡Paket Gerçekten Güzel Konu Tasarım Harika Dostum Görünüşe Bakılırsa Link Bırakmicaksın :D ?
rahimqbv
Kim bilir belki bir veririm :)keşke link olsa güzel pakette
Violet Evergarden#9379
bende isteştim ama vermiyor şuanpaket ücretsiz ise linkini verebilirmisin
EkremTG06#4595
tamam kankabende isteştim ama vermiyor şuan
RosherOfficial
rahimqbv
Kaliteli bir paket olmuş fakat prefixler ve scoreboard maalesef olmamış.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!