EmirhanSHN
EmirhanSHN - CubeTurk
- Elmaslar
- 116
- Minecraft
- EmirhanSHN
Discord:
EmirhanSHN#9040
EmirhanSHN#9040
evet neredeyse aynı paketi kopyalayıp 3-5 şey eklemişsin.Belli belli ejderha eventi,ada oylama,ada ziyaret,sınır reklendirme,ziyaretçi,yardımcı ayaları,eşya silme sistemi,envoy sistemi,/is açılan menüler,kasalar,hologramlar,npc de ki bilgiler vb hepsi aynımı kardeşim incelermisin? Şimdi bundan sonra bana yazmassan,benim hakkımda konuşmassan sevinirim.İyi günler.
rahimqbv
Peki siz öyle düşünün amma Allah görüyor kimin haklı olduğunu kimin haksız olduğunu hadi eyvallah sanada ozaman başarılar diliyorum.Sizin gibilerle işim yok ve bundan sonrada takmam.evet neredeyse aynı paketi kopyalayıp 3-5 şey eklemişsin.
Ekle beni bakalim CAN147#1757 ücretsiz ise paketi bana gönderebilirsin.Peki siz öyle düşünün amma Allah görüyor kimin haklı olduğunu kimin haksız olduğunu hadi eyvallah sanada ozaman başarılar diliyorum.Sizin gibilerle işim yok ve bundan sonrada takmam.
AxteriaFX#4649
Alıntı paket gereksiz.Ekli dosyayı görüntüle 96348
Hepinize selam arkadaşlar bu gün sizlere bir paketten esinlenerek yapmış olduğum paketi göstermek istiyorum.
Öncelikle paket V1 versiyonla tanıtmıştım fakat bu BETA sürüm ve V2 olarak yapılmıştır.
Ekli dosyayı görüntüle 96347
NOT: Pakette bazı bozuk yerler varsa özür dilerim fakat güncellemelerle hepsinizi aradan kaldırmış olcam.
Not: Plugin paketi Paper Spigot 1.8.8 sürümü ile yapılmıştır.
Ekli dosyayı görüntüle 96353
Ekli dosyayı görüntüle 96349
Ekli dosyayı görüntüle 96350
Ekli dosyayı görüntüle 96351
Ekli dosyayı görüntüle 96352
Ekli dosyayı görüntüle 96355
Sizce tab sistemi eskisine göre güzel olmuşmu? Yorumlarda belirtmeyi unutmayınız :)
Ekli dosyayı görüntüle 96357
Envoy sistemide ekledik elbette sizce bu sistemsiz skyblock olurmu? :)
Ekli dosyayı görüntüle 96358
Ekli dosyayı görüntüle 96359
Gelelim şimdi diğer pakette belirttiğim Ejdarha event sistemi merak ediyordunuz biliyorum.Aşağıda ejderha ilgili gördüğünüz görseller ejderha eventinden gelmiş resimlerdir.
Ekli dosyayı görüntüle 96362
Ekli dosyayı görüntüle 96360
15K para vermekte ve sıralama böyle gösteriliyor fakat pluginde bir arıza çıktı ve düzeltemedim.Diğer sürümü yapmış olsam emin olun düzeltilmiş olucaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 96387
Clearlagg devri bitti ve yeni lagg temizleme devri başlamıştır! Artık eşyalar yere atıldığında 10 saniyeden sonra otomatik olarak silinmektedir.Yerden alırsanız elbette silinmemiş olcaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 96361
Gelelim maden sistemine yep-yeni gelişmiş bir maden sizi karşılamakta şuanlık Halka açık maden bulunmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 96363
Ekli dosyayı görüntüle 96364
Ekli dosyayı görüntüle 96365
Ekli dosyayı görüntüle 96366
Ekli dosyayı görüntüle 96367
Ekli dosyayı görüntüle 96368
Ekli dosyayı görüntüle 96369
Ekli dosyayı görüntüle 96370
Ekli dosyayı görüntüle 96371
Ekli dosyayı görüntüle 96372
Yükseltme sisteminde ada yükseltme,uçuş izni,spawner hızlandırma,2x zıplama,2x daha hızlı yürüme,tarla hızlandırma gibi yükseltmeler vardır.
Ekli dosyayı görüntüle 96379
Ekli dosyayı görüntüle 96373
Ekli dosyayı görüntüle 96374
Ada oylama olmaz olmazlandadır bunu unutmayın :)
Ekli dosyayı görüntüle 96375
Ekli dosyayı görüntüle 96376
Ekli dosyayı görüntüle 96377
Ekli dosyayı görüntüle 96378
Kelime oyununu hemen yazmanız gerekli ve bu sayede size ödül verecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 96381
Ekli dosyayı görüntüle 96382
Ekli dosyayı görüntüle 96383
Ekli dosyayı görüntüle 96384
Ekli dosyayı görüntüle 96385
Ekli dosyayı görüntüle 96386
Oyuna başlarsanız 50x50 başlarsanız ve paza kazanıb ada yükseltmeden bunu dahada büyüte bilirsiniz!
Ekli dosyayı görüntüle 96380
Plugin paketi bu kadardı güncellemeler gelmeye devam edecektir umarım paketi sevmişsinizdir yorumlarınızı dört gözle bekliyor olcam.İyi günler dilerim.Okula giden küçük kardeşlerime ise Allah zihin açıklığı versin hoşçakalın.
Bazı pluginler süpriz o yüzden gizlemek istedim kusura bakmayın. :)
Ekli dosyayı görüntüle 96392
Skriptlerden küçük görüntüler az skript var sebebi lag yapar diye fakat yakında geliştirilib daha iyi hale getircem.
rahimqbv
Peki öyle deyin V3 dede alıntı olurmu görürüz.Hep yanlış anlıyorsunuz ve kendinizi üstün biliyorsunuz lakin diğer insanlara anlatmalarına izin vermiyorsunuz.Alıntı paket gereksiz.
Sebastian Sasuke#0001
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!