Emek SkyBlock plugin paketi arıyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canbusiness

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7

Discord:

canbusiness

Merhabalar, yakın bir tarihte Minecraft sunucu işlerine girmeye karar verdim. Daha öncesinde denemelerim olmuştu yani hiç bir şey bilmeden bu işe girişmiyorum.

Arayışta olduğum 1.16.5 tabanlı Emek SkyBlock paketine daha hızlı ulaşabilmek ve yeni paketleri de görmek adına bu konuyu açıyorum.
Özel paketlerinizin örnekleri olur, güvendiğiniz "Bu paketim çok sağlam" dediğiniz stok paketleriniz olur, bu paketleri görmeyi çok isterim.
Daha öncesinden birkaç forum üyesi bana ulaşmıştı ve 1k-1.5k gibi fiyata özel paket yapabileceğini söylemişti. Örnek paketlerini istediğimde ise Youtube da bedava verilen paketlerden farksız olduğunu gördüm.
Bu sebepten dolayı Satış takım sahibi olmayan hiçbir kullanıcıdan özel paket almayacağım.

Stok paketlerinizi, örnek özel paketleriniz görmeyi çok isterim.

Bana ulaşmak, yardımcı olmayan isteyen dostlarım için iletişim adresim;

- Discord: crensoo

Son düzenleme:
Discord üzerinden benimle iletişime geçiniz.
Discord: nkys.dev

Türkiye içerisinde ki çoğu satıcı yurt dışı çalışmaya başladı özel paket fiyatları en az +3k'dan başlıyor. Sakın 500'e 1000'e yaparım diyenlere inanma toplama paketi verirler önüne ağzın açık kalırısn. Piyasada dolandırıcıda çok bence kendi paketini yap eğer bilmiyorsan hazır bi paket al ve incele ona göre paketini yap. Özel paket için ayıracağın bütceyi reklamlara vermen daha doğru olur.

Türkiye içerisinde ki çoğu satıcı yurt dışı çalışmaya başladı özel paket fiyatları en az +3k'dan başlıyor. Sakın 500'e 1000'e yaparım diyenlere inanma toplama paketi verirler önüne ağzın açık kalırısn. Piyasada dolandırıcıda çok bence kendi paketini yap eğer bilmiyorsan hazır bi paket al ve incele ona göre paketini yap. Özel paket için ayıracağın bütceyi reklamlara vermen daha doğru olur.
Bilgilendirdiğin için teşekkürler. Kendim sıfırdan paket yapmak istesem açıkçası o kadar vakit bulamam o yüzden özel olur stok olur inceliyorum. Türkiye satıcılarından bir kaçının olaylarına şahit oldum o yüzden biraz da araştırarak ilerlemek istiyorum. Eğer güvenilir işini iyi yapan birisi varsa bana söylersen güzel olur.

dostum bu adam güvenilir kesinlikle bir paket satın alın.
İletişim halindeyim güzel örnekleri var kendisiyle de anlaşırsak neden olması.

İletişim halindeyim güzel örnekleri var kendisiyle de anlaşırsak neden olması.
bende bu adamdan alışveriş yaptım, aldığım paket süper çalışıyor 1 gram lag yok bug yok hatasız, ve herşeyi en ince detayına kadar türkçe.

bende bu adamdan alışveriş yaptım, aldığım paket süper çalışıyor 1 gram lag yok bug yok hatasız, ve herşeyi en ince detayına kadar türkçe.
Bu işlerin aceleye gelmesi taraftarı değilim daha sonra elimde patlamasını istemem o yüzden hemen karar vermememde fayda var öneriniz için teşekkürler.

Bu işlerin aceleye gelmesi taraftarı değilim daha sonra elimde patlamasını istemem o yüzden hemen karar vermememde fayda var öneriniz için teşekkürler.
Yok hayır, ben sadece gözün kapalı güvenebilirsin dedim reis, aceleye getirmenin tabiikide manası yok

"quezly.net/discord" Türkiye deki en kaliteli hizmeti almak istiyorsan gelebilirsin (Sunucu paketleri 150$+ Eklentiler 30$+)

Minimum 1000TL tutarında özel sipariş almaktayım. Müşterinin istediği özelliklere göre fiyat değişir. Müşteri sadece arkadaşlarıyla oynamak için 1-2 özellik söyledi 3000Tl fiyat mı biçeyim? Zaten Minedox olarak müşterilerimiz hizmetimizden memnun kalmakta ve geniş ekip yelpazesine sahibiz. Ekibimiz işini uzun süredir kaliteyle yapan ve sağlam referansı olan bir ekiptir.

İyi forumlar.

Konu kilit. Ulaşan herkese teşekkürler

Konu kilit. Ulaşan herkese teşekkürler
Hangi yolu tercih ettiğinizi söylerseniz diğer arayan arkadaşlarada yardımcı olursunuz belki

Minimum 1000TL tutarında özel sipariş almaktayım. Müşterinin istediği özelliklere göre fiyat değişir. Müşteri sadece arkadaşlarıyla oynamak için 1-2 özellik söyledi 3000Tl fiyat mı biçeyim? Zaten Minedox olarak müşterilerimiz hizmetimizden memnun kalmakta ve geniş ekip yelpazesine sahibiz. Ekibimiz işini uzun süredir kaliteyle yapan ve sağlam referansı olan bir ekiptir.

İyi forumlar.
Ben bunu sizi kötülemek veya çökertmek için söylemedim yanlış anlamayın. Bende arayışa girdim ve pek çok dolandırıcıyla karşılaştım. Sadece arkadaşı uyarmak için demiştim. Sizin gibi işini güzel yapan ve sizlere referans olan hizmette sınır tanımayan kişiler kaldıysa ne mutlu bizlere.
İyi forumlar, iyi satışlar.

Ben bunu sizi kötülemek veya çökertmek için söylemedim yanlış anlamayın. Bende arayışa girdim ve pek çok dolandırıcıyla karşılaştım. Sadece arkadaşı uyarmak için demiştim. Sizin gibi işini güzel yapan ve sizlere referans olan hizmette sınır tanımayan kişiler kaldıysa ne mutlu bizlere.
İyi forumlar, iyi satışlar.
Teşekkürler, iyi günler. Konu kitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl