Emek Skyblock - OPSkyblock

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CubeTurkk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.000

OPSkyblock - Emek Skyblock

• OPSkyblock

• Emek Skyblock

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CubeTurkk

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
37
Minecraft
EmirhanSHN

Discord:

EmirhanSHN#9040

Hepinize merhaba gençler haftaya açılacak CubeTurk adındaki sunucumuz için sizden sistem önerileri, ve emek skyblock mu opskyblock mu seçmenizi istiyorum. Eğer sistem önerisi yazmayan kişi olursa ve sunucu konumuzun altına klasik sistemler yazarsa cidden ayıp etmiş olur o yüzden aklınıza gelebilecek tüm sistemleri yazmanızı istiyorum. Foruma yeni katıldım bir dahaki hafta sunucumuz açılıyor!!​

OPSkyblock daha çok sevilir, daha fazla oyuncu gelir.Emek Skyblock'a kalite olarak daha iyi ama daha az oyuncular gelir.Sunucu için para kazanma isteğine bağlı.

Sanırım emek skyblock açacağım bunun içinde sistem önerisi bekliyorum sizlerden...

Sanırım emek skyblock açacağım bunun içinde sistem önerisi bekliyorum sizlerden...
Sistem dediğin sunucu içi özelliklerse forumun Skript Paylaşımları kısmında birçok faydalı skript var skyblock türü sunucular için veya forumda bulabileceğin Skyblock paketleri de yeterli olur.
Eğer dediğin sunucunun sistem özellikleriyse o işlerden anlamıyorum bro :(

Sistem dediğin sunucu içi özelliklerse forumun Skript Paylaşımları kısmında birçok faydalı skript var skyblock türü sunucular için veya forumda bulabileceğin Skyblock paketleri de yeterli olur.
Eğer dediğin sunucunun sistem özellikleriyse o işlerden anlamıyorum bro :(
Skript kullanmayı tercih etmiyorum genellikle java ve sistemden kastım ise oyun içindeki özellikler klasik gelecek ama örn jackpot gibi ama sizden yaratıcı şeyler bekliyorum :)

Skript kullanmayı tercih etmiyorum genellikle java ve sistemden kastım ise oyun içindeki özellikler klasik gelecek ama örn jackpot gibi ama sizden yaratıcı şeyler bekliyorum :)
Açıkçası daha önce hiç Skyblock sunucusu kurmadım, kurmaya hevesim de olmadı ( yapılabilecek ekstra şeyler kısıtlı olduğu için). Daha çok KitPvP üzerine uğraşıyorum.
- Ama VIP, donor her neyse alan bir oyuncuya ekstra enchantlı itemler verebilirsiniz, kastettiğim p8 set veya sharpness 8 falan değil, aşağıda gördüğünüz plugin sayesinde daha havalı, güzel enchantlar ekleyerek ayrı bir hava katabilirsiniz sunucuya.Bu plugin ayrıca, enchanting tabledaki enchantları da etkileyecektir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
- 1.12'ye kadar uyumludur, test ettim. (üstünde uyumlu olmayabilir) Sevdiğim bir yanı da ayarlanılabilecek çok fazla şey olması.
- DropHeads plugini yardımıyla oyuncular herkese açık bir şekilde öldürdükleri oyuncuların kafalarını adalarında sergileyebilirler.
- EnchantableBlocks hazır sunucunun tarzı oyunların emek vermesine, kasılmasına dayalı iken, daha fazla kasılmayı sağlayan bu plugin,oyuncuların fırın gibi yararlı şeylerin seviyelerini atlatmasını sağlar.
- RandomDrops Ayarladığınız bir eşyayı şans eseri ayarladığınız bir yaratıktan çıkarmayı sağlayan plugin.Böyle şeyler çoğu zaman skriptle yapılıyor ama skripti tercih etmiyorsanız kullanabilirsiniz.
Skript tercih etmemenize rağmen Oylama Skriptini şiddetle tavsiye ediyorum.Oyuncuları da yönetime, aldığınız kararlara katılması veya yapacağınız değişikliğin oyunculara uyup uymamasını öğrenmeniz için ideal.

Açıkçası daha önce hiç Skyblock sunucusu kurmadım, kurmaya hevesim de olmadı ( yapılabilecek ekstra şeyler kısıtlı olduğu için). Daha çok KitPvP üzerine uğraşıyorum.
- Ama VIP, donor her neyse alan bir oyuncuya ekstra enchantlı itemler verebilirsiniz, kastettiğim p8 set veya sharpness 8 falan değil, aşağıda gördüğünüz plugin sayesinde daha havalı, güzel enchantlar ekleyerek ayrı bir hava katabilirsiniz sunucuya.Bu plugin ayrıca, enchanting tabledaki enchantları da etkileyecektir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
- 1.12'ye kadar uyumludur, test ettim. (üstünde uyumlu olmayabilir) Sevdiğim bir yanı da ayarlanılabilecek çok fazla şey olması.
- DropHeads plugini yardımıyla oyuncular herkese açık bir şekilde öldürdükleri oyuncuların kafalarını adalarında sergileyebilirler.
- EnchantableBlocks hazır sunucunun tarzı oyunların emek vermesine, kasılmasına dayalı iken, daha fazla kasılmayı sağlayan bu plugin,oyuncuların fırın gibi yararlı şeylerin seviyelerini atlatmasını sağlar.
- RandomDrops Ayarladığınız bir eşyayı şans eseri ayarladığınız bir yaratıktan çıkarmayı sağlayan plugin.Böyle şeyler çoğu zaman skriptle yapılıyor ama skripti tercih etmiyorsanız kullanabilirsiniz.
Skript tercih etmemenize rağmen Oylama Skriptini şiddetle tavsiye ediyorum.Oyuncuları da yönetime, aldığınız kararlara katılması veya yapacağınız değişikliğin oyunculara uyup uymamasını öğrenmeniz için ideal.
Öneriniz için teşekkür ederiz dikkate alacağız.

Son birkaç yıldır ülkemizde OP Skyblock sunucuları cirit atıyor. Eh mağlum Emek Skyblock sunucuları da azalıyor. Bundan dolayı Emek Skyblock az oynanıyor. Bana kalırsa Emek aç fakat OP açarsan daha fazla oyuncu elde etme şansın var ama emin ol en iyisi Emek veya Asit Skyblock vs. )

Emek veya Op türe çok takılmaya gerek yok Kaliteli, Lagsız, Adaletli bir sunucu açarsanız kesinlikle tutacaktır herşey zamanla olur Faction çok oynanıyor gidip Faction açayım demekle olmuyor veya Hypixel'de Skyblock'u 40k Oyuncu oynuyor gidip Skyblock açayım oyuncu çekerim gibi düşünceler yanlış bir işte en iyisi olur olmaya çalışırsanız zaten güç sizinledir

İsteklerinizi yazmayı unutmayın!!

avelis fulled paketi almıcakmıydınız siz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl