M
Master060
Ziyaretçi
2 tane ozel sistem var opskydaOP Skyblock daha iyi bence ama bir yenilik bir fark olmadığı sürece klasik sunuculardan farkı kalmaz.
2 tane sence yetermi ?2 tane ozel sistem var opskyda
Olabilir 2 tane ozel sistem var zaten
Günümüzün Türkiye Skyblock piyasasında daha çok OP Skyblock sunucuları tutuyor. Bu yüzden sunucuyu OP'a taşımanı öneririm ;) <3
atomickill7
Sence "OP" amaçlı bir oyun stili 200 tane yeni sistem barındırsa bile oyunu sondan başlattığı için sıkmaz mı?2 tane sence yetermi ?
sunucusuna bağlı girişde 20139102382190 spawnerla başlatanda var 5 taneylede ama yinede op bence çok kötüSence "OP" amaçlı bir oyun stili 200 tane yeni sistem barındırsa bile oyunu sondan başlattığı için sıkmaz mı?
2 sistem degil tek daha sistem var diger sistemler diger sunuculardaki sistem gibi ondan dedimSence "OP" amaçlı bir oyun stili 200 tane yeni sistem barındırsa bile oyunu sondan başlattığı için sıkmaz mı?
atomickill7
Emek sky i 1 kisi oynuyor suanda tek ondan baska ben aktif değilken baskalari giriyor servere bakiyom panelden giren bidaha gelmiyor 15 20 kisi geldi suana kadar toplam.swye"paketi acik gelen yok". Hiç giren yok mu yoksa gelen beğenmeyip gidiyor mu biraz daha detay vursan.
reklam yaptınızmı hiç sunucunuzu görmedim ?Emek sky i 1 kisi oynuyor suanda tek ondan baska ben aktif değilken baskalari giriyor servere bakiyom panelden giren bidaha gelmiyor 15 20 kisi geldi suana kadar toplam.swye
link tanıtımreklam yaptınızmı hiç sunucunuzu görmedim ?
reklam diyorum konu açmak pek reklam sayılmaz
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!