Emek Skyblock İçin Önereceğiniz Pluginler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SharpTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SharpTR

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
17
Hepinize selam, MC-TR Ailesi. Ben full Emek Skyblock bir sunucu açacağım. Yalnız, aklıma klasik pluginlerden başka bir şey gelmiyor. Sizin de bildiğiniz güzel, işe yarar, emek skyblock'a uygun pluginler varsa, Benimle paylaşırsanız mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler, Esen kalın...​

Skriptle Geliştirmek Daha İyi Olabilir. Pluginlerde Iyı Fakat BENIM GÖRÜSÜM'E Skriptler Daha Güzel.

Skriptle Geliştirmek Daha İyi Olabilir. Pluginlerde Iyı Fakat BENIM GÖRÜSÜM'E Skriptler Daha Güzel.
Çoğu şeyimi zaten skriptle yaptım. Ama gereksizler, Skript kullanmak istemiyorum. Bana eklenti önerirseniz daha mutlu olurum.

Emek SkyBlock olunca farklı pluginlermi oluyor ? anlamadım

Emek SkyBlock olunca farklı pluginlermi oluyor ? anlamadım
Ahahahahah! Klasik pluginlerin dışında bir plugin arıyorum ben. Essentials, ASkyBlock, AuthMe, MobStacker, LeaderHeads, FeatherBoard, ClearLag, CombatLog'un dışında falan filan, anlıyormusun?​

Ahahahahah! Klasik pluginlerin dışında bir plugin arıyorum ben. Essentials, ASkyBlock, AuthMe, MobStacker, LeaderHeads, FeatherBoard, ClearLag, CombatLog'un dışında falan filan, anlıyormusun?
Gülecek bir şey olduğunu sanmıyorum? Essentials ve Authme'yi arandırmayacak bir plugin bulursan bana söylersin canım.​

@Craxy doğru söylüyor aynı pluginler, ASkyblock yerine BSkyblock yok yani...

@smt287 @Hai Lütfen konumu kapatın, veya kilitleyin. Okuduğunu anlamayan bir yere düştüm.​

Ücretli ama farklılık için EpicHoppers pluginini tercih ederim. huni levelini yükselterek itemlerin stek stek sandığs gitmesini sağlıyor sanırım.
sonra diğer plugin EpicFarmimg farmin ortasına bir çubuk koydurtup o çubuğa level artttırdıkça tohumların daha hzlı büyümesini sağlıyor.

Pluginler içinde level atlatma xp ve para ile oluyor (oyun parası.)

Emek skyblock'tan bahsediyoruz yani kısaca daha çok sistem yapılan bir tür , siz bu plugini kullandığınızda çoğu farm ws lag olarak görülüp çalışmayacaktır.
Emek skyblock diye sunucyu çökert istersen tüm sistemleri algılamıyor. Eğer lag olulşursa kullanabilir diye attım.

Emek skyblock diye sunucyu çökert istersen tüm sistemleri algılamıyor. Eğer lag olulşursa kullanabilir diye attım.
Örneğin karpuz farmlarının farklı sistemleri var denediğimde neredeyse hiçbiri çalışmıyordu , bu plugin çok basit sistemleri bile lag olarak algılıyor.
Lag yaratamayacak sistemleri bile. Ayrıca zaten çeşitli ram kullanımı yapan pluginler var , hangi olayın nekadar ram harcadığını ölçen onları kullanarak az çok neyin ne olduğunu anlıyabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl