Çözüldü Emek Skyblock için Custom plugin önerisi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Spadde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 570
  • Etiketler Etiketler
    skyblock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Spadde

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
17
Minecraft
SpaddeTV

Discord:

Spadde ∞#2170

Sunucumun alt yapısı ve iki üç custom eklentisi hazır ama biraz daha işi abartıya kaçıp daha özgün bir paket hazırlamayı düşünüyorum minecraft kullanıcıları olarak skyblockda şu olsa çok daha iyi olur dediğiniz sistemleri döktürün bekliyorum.

Sunucumun alt yapısı ve iki üç custom eklentisi hazır ama biraz daha işi abartıya kaçıp daha özgün bir paket hazırlamayı düşünüyorum minecraft kullanıcıları olarak skyblockda şu olsa çok daha iyi olur dediğiniz sistemleri döktürün bekliyorum.

Aşırı sistemlere yönelik bir şey yapmayın 1.8 değilse zaten üst sürümde bolca içerik mevcut minecraft'ın kendisinde üst sürümde 1-2 özel bir şeyler ekleyin etkinlik olur özel işte oyuncuların sevebileceği bir kasılma sistemi veya eğlenebilecekleri bir şeyler.

Bir kişi yazdı sadece kimse öneride bulunmuyor :D

VakitNakittir tarzı afk kullanılacak eklentiler ekleyebilirsin

Oyuncuların sıkılmayacağı ufak oyunlar ekleyebilirsin veya da belirli zamanlarda etkinlikler yapabilirsin

Oyuncuların sıkılmayacağı ufak oyunlar ekleyebilirsin veya da belirli zamanlarda etkinlikler yapabilirsin
Şuan sunucumda Yıkıcı Etkinliği var oyla çalışıyor her vuruşta rastgele item veriliyor öldürülünce ilk 3 oyuncuya ekstradan fazla ödül veriyor ve özel itemleri var yıkıcı parası kemiği gibi bunlar oyun içi farklı takaslar yapılıyor.

Bu eklenti hakkında fikrini buraya yazarsan sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl