Emek SkyBlock | Güvensizlik - Üşengeçlik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Claures
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 796
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Claures

Amirim?
Elmaslar
409
Minecraft
allyemir_0

Discord:

AliEmirBoztas#8203

lOrN4k.png

Merhaba arkadaşlar, ben Ali Emir.
Yakın zamanda Emek SkyBlock sunucusu açmayı düşünüyorum, fakat acayip bir üşengeçlik var üzerimde, hani bırak paket yapmayı klasör oluşturmayı bile istemiyorum.
Sunucunun tutacağının garantisini falan verseler aralıksız uğraşırım. Fakat tutacağının bir garantisi yok.
Emeklerim boşa gidecek gibi geliyor, aklıma çok da değişik sistemler var ama :/
Düşüncelerinizi bekliyorum.
lOrN4k.png

Ekli dosyayı görüntüle 81711
Merhaba arkadaşlar, ben Ali Emir.
Yakın zamanda Emek SkyBlock sunucusu açmayı düşünüyorum, fakat acayip bir üşengeçlik var üzerimde, hani bırak paket yapmayı klasör oluşturmayı bile istemiyorum.
Sunucunun tutacağının garantisini falan verseler aralıksız uğraşırım. Fakat tutacağının bir garantisi yok.
Emeklerim boşa gidecek gibi geliyor, aklıma çok da değişik sistemler var ama :/
Düşüncelerinizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 81711
Sana sadece şu kadarını söyleyeyim, kendine güvenin tam ise, bütçen varsa, sunucu yönetiminden anlıyorsan ve java veya skript'e adeta fısıldıyorsan o halde vakit kaybetmeden pakete başla.

Dostum bir kaç sunucu bir şekilde Emek SkyBlock türünü tutturmayı başardı.
Fakat ardından gelen onlarca Emek SkyBlock sunucusu bu başarıyı yakalayamadı.
Ben Emek SkyBlock açmanı önermem çünkü tutacağını sanmıyorum. Tutturanlar istisna.

Emek Skyblock sanıldığı gibi rağbet gören bir kategori değil herkes hevesleniyor bizden sonra baya açan oldu ortada hepsi Emek Skyblock'a olmayan sistemleri ekleyeyim oyuncu çekeyim diye düşünüyorsan dene ve gör tutmayacak zor bir kategori yani piyasada tutan sunucu var mı bilmiyorum benim sunucumun tutması Emek Skyblock olmasından dolayı değil Ben Birol'um Zediaph'ım arkadaş çevrem geniş insanlar beni seviyor ve herkesle sohbet ediyor görüşüyorum bunun yanında paraya kıyıp haddinden fazla kaliteli sunucu açtık 0 Lag Garantisi 20 20 20 TPS Sunucu Avrupa'da olduğu için 100-150 arası ping oluyor bunlarda normal değer zaten

Dostum bir kaç sunucu bir şekilde Emek SkyBlock türünü tutturmayı başardı.
Fakat ardından gelen onlarca Emek SkyBlock sunucusu bu başarıyı yakalayamadı.
Ben Emek SkyBlock açmanı önermem çünkü tutacağını sanmıyorum. Tutturanlar istisna.
Çöp bir sunucu açıyorlar, sağlam bir sunucunun önüne geçiyorlar. Benim anladığım mantık bu.

Emek Skyblock sanıldığı gibi rağbet gören bir kategori değil herkes hevesleniyor bizden sonra baya açan oldu ortada hepsi Emek Skyblock'a olmayan sistemleri ekleyeyim oyuncu çekeyim diye düşünüyorsan dene ve gör tutmayacak zor bir kategori yani piyasada tutan sunucu var mı bilmiyorum benim sunucumun tutması Emek Skyblock olmasından dolayı değil Ben Birol'um Zediaph'ım arkadaş çevrem geniş insanlar beni seviyor ve herkesle sohbet ediyor görüşüyorum bunun yanında paraya kıyıp haddinden fazla kaliteli sunucu açtık 0 Lag Garantisi 20 20 20 TPS Sunucu Avrupa'da olduğu için 100-150 arası ping oluyor bunlarda normal değer zaten
Ya vallahi, işi düşen Emek SkyBlock açıyor. İşini yapmayı bilmeyeler bile. Gereksiz sunucularda, büyümeye çalışan sunucuların önünü kapatıyor. Bu arada 70-80 kişi olan bir Emek SkyBlock'ta TPS'nin 20 olması şaşırtıcı :).
Hazır bir paketi indirip sıfırdan editleyebilirsin.
Hazır paketlere güven olmuyor be dostum, ayrıyetten hazır paketten nefret ederim. Sunucu açıyorsan biraz emek vermek gerekiyor.

Hazır paketlerle hazır haritalarla ve 0 emekle tutan sunucular var ama eğer gerçekten başarılı bir şey yaparsan hazırdan ziyade ben olsam emek verileni tercih ederdim.

Üşenmezsen sunucunu aç ve tutacaktır merak etme!

Emek yerine op skyblock açmanı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl