75/700 oyna.tekelcraft.net Reklam ⚡EMEK SKYBLOCK Cumartesi 18.00'da!⚡1.16.5-26.2 | oyna.tekelcraft.net | İLK AY 24.000TL Nakit Ödül! - Otomatik Hasat - Yenilikçi Sistemler!

Konu, 18 Ağustos 2026 22:05'de tarihine kadar sabit.
Sunucu oynanması için para ödülü koymuşsunuz da ben nereden bileceğim o kadar paranız olup olmadığını?
Ekip baya güven veriyor şahsen, bu arkadaş hakkında sanırım kara liste açılmıştı. Kimin ne kazanacağını
falan kendisi ayarlamıştı sanırım. (SkylifeNW - Enesis'di sanırım kara liste silinmiş veya bulamadım)
Ekli dosyayı görüntüle 292574
Hocam zaten 200.000TL'den farklı olarak 24.000TL'i boşa eklemedim insanlar vereceğimizi görsün diye o ödülüde ekledik güvenmeyenler için eğer görüntülü kanıt istersen kameramı açıp dükkanımı gösterebilirim. (Tekel Bayi)
Enesis'de yanımda çalışıyor ödülü verecek kişi benim o değil.

Yinede bir dolandırıcıyı yanınızda çalıştırmanız sizi masum bir birey yapmaz. Kendisi 2025 yılında 15.000Tl'idi sanırım miktarfında bir çekiliş yapıyor çekiliş yetkiliye çıkıyor yapılan site localhost sitede yapılan bir çekiliş ve yetkiliye IBAN'dan değilde site kredisi olarak veriliyor.

Hocam zaten 200.000TL'den farklı olarak 24.000TL'i boşa eklemedim insanlar vereceğimizi görsün diye o ödülüde ekledik güvenmeyenler için eğer görüntülü kanıt istersen kameramı açıp dükkanımı gösterebilirim. (Tekel Bayi)
Enesis'de yanımda çalışıyor ödülü verecek kişi benim o değil.
Dolandırıcı olarak etiketlenen birini yanınıza almışsınız, tekelim var diyip TekelCraft adında sunucu açmışsınız.
O kadar para vereceğiz demek yerine reklama harcasaydınız o parayı daha ikna edici olurdu, Youtube'da herhangi
bir videoya denk gelmedim, belki de çok düşük izlenmiştir karşıma çıkmadı bilemiyorum. Ama hiçbir yerde reklamınızın olmaması
ve ciddi bir miktarı oyunculara vereceğiniz aşırı saçma bir şey. Böyle bir ödül vereceğinizi söyleyip 5-10bin bandında klasik yayıncı/youtuber bile tutulmamış sanırım. Discord sunucunuza da geliyorum merak ettim bakalım, iyi günler.

Yinede bir dolandırıcıyı yanınızda çalıştırmanız sizi masum bir birey yapmaz. Kendisi 2025 yılında 15.000Tl'idi sanırım miktarfında bir çekiliş yapıyor çekiliş yetkiliye çıkıyor yapılan site localhost sitede yapılan bir çekiliş ve yetkiliye IBAN'dan değilde site kredisi olarak veriliyor.
Yani o zaman sen git bi hata yap bunun karşılığında heryerden banlayayım ben seni insan yerine koymayayım kendini onun yerine koy çocukla ben herhangi birşey yaşamadım

Yani o zaman sen git bi hata yap bunun karşılığında heryerden banlayayım ben seni insan yerine koymayayım kendini onun yerine koy çocukla ben herhangi birşey yaşamadım
Kendimi onun yerine koyuyorum biraz gururum varsa birdahada sunucu açmazdım utanırdım.

Dolandırıcı olarak etiketlenen birini yanınıza almışsınız, tekelim var diyip TekelCraft adında sunucu açmışsınız.
O kadar para vereceğiz demek yerine reklama harcasaydınız o parayı daha ikna edici olurdu, Youtube'da herhangi
bir videoya denk gelmedim, belki de çok düşük izlenmiştir karşıma çıkmadı bilemiyorum. Ama hiçbir yerde reklamınızın olmaması
ve ciddi bir miktarı oyunculara vereceğiniz aşırı saçma bir şey. Böyle bir ödül vereceğinizi söyleyip 5-10bin bandında klasik yayıncı/youtuber bile tutulmamış sanırım. Discord sunucunuza da geliyorum merak ettim bakalım, iyi günler.
Reklam konusunda çalışmalarımız devam ediyor gidip 200-300k izlenen youtuber'lardan ziyaden ben biraz daha büyük yayıncılarla iletişime geçmeye çalışıyorum ama genede youtube a ufak ufak veriyoruz reklamlar ayriyetten haftaya biraz daha forumlar üzerinde reklamlarımızı artırmayı planlıyoruz ve kendi videolarımızı çektirip paylaşmayıda planlamaktayız.

Discordda sese girermisin tekel bayini merak ettikde.

Kendimi onun yerine koyuyorum biraz gururum varsa birdahada sunucu açmazdım utanırdım.
Sunucu açmadı zaten yanımda çalışıyor 2022'den beri tanıyorum kendisini ilerleyen dönemde elbet değiştirebiliriz daha sunucu açılalı 1 hafta olmamış aceleye gerek yok

Discord'dayım hala bekliyorum çekin sese, ekran açacaktınız.
1784836654937.webp

Tekel cidden varmış, şüpheler ortadan kalktı iyi günler dilerim :)

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 2

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl