Tanıtım ve logo gerçekten ilgi çekici sırf o yüzden girdim sunucuya incelemelerim sonucunda
1- Konu tasarımı ve tanıtımı güzel ancak sistemleriniz daha detaylı tanıtılabilir (tek gördüğüm konu kısmında o.)böylece daha ilgi çekici olur.
2- spawn haritanıza bayıldım bunun dışında sunucudaki yazılar göz yormuyo herşey uyumlu ve estetik yapılmış.
3- Spawn zifiri karanlık ilk defa böyle birşey gördüm buda çözülmeli.
4- Sohbet kısmında tek rahatsız eden şey BP plugininin sürekli bildirim göndermesi yani her adım attığımda şu kadar attın bunu yaptın die bildirim atması özellikle chat kısmında rahatsız etti o actionbar mesajı olarak verilse kusursuz olur.
5- Ada Satış kısmında satılan adalara bakmak istediğimizde yükleniyorda kalıyor.
6- Çiftlik bölgesi çalışmıyor.
7- is yazdım ada oluşturdum sonrasında is yazdığımda doğrudan adaya gidiyo onun yerine ada panelini açsa güzel olurdu.
8- klasik ada ayarlarında kapalı olması gereken şeyler açık örn yangın yayılması ilk ada açtığımızda açık ve adama lav koyduğumda ağacım yandı bitti kül oldu sonradan fark ettim bu ayarın açık olduğunu genelde hep kapalı olurdu biz özel olarak açmadığımız sürece.
Şuanada kadar gördüğüm sorunlar bunlar daha iyi yerlere gelmeniz dileklerimle.