Bulundu Emek Skyblock Cobblestone genertör level sistemi plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kalender
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 813
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalender

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
5
Öncelikle selamun aleyküm.
Ben bi yerde cobblestone generatör sistemi gördüğüm ve bunun hangi plugin veya hangi skript olduğunu merak ediyorum.
Olay şu cobblestone kırdıkça içinden maden çıkıyor ancak ilk başta default olarak sadece kömür çıkıyor belli bi oranda sonra yaklaşık bi 1024 tane kırıktaş
kırıyor ve ardından 2. seviye taş generatör oluyor ve bu genatörde kömür'den ekstra lapis ve demir çıkabilir sonra kırıktaş kırma sayısını 3072'ye tamamlıyor
ve ardından 3. seviye genratör oluyor ve ondan'da ekstra olarak altın çıkıyor sonra devam ederek kırıktaş sayısını 5120'ye tamamlıyor ve ardından 4. seviye
generatör oluyor ve ondan ekstra olarak zümrüt çıkıyor ve son olarak 7168 kırıktaş'a tamamlayınca 5. seviye kırıktaş genaratör oluyor ve
ondan ekstra olarak elmas çıkıyor tabi level atladıkca çıkma oranlarıda artıyor böyle bir skript veya plugin varmıdır yoksada yazabilcek varmıdır
şimdiden çok teşekkür ediyorum.​

Öncelikle selamun aleyküm.
Ben bi yerde cobblestone generatör sistemi gördüğüm ve bunun hangi plugin veya hangi skript olduğunu merak ediyorum.
Olay şu cobblestone kırdıkça içinden maden çıkıyor ancak ilk başta default olarak sadece kömür çıkıyor belli bi oranda sonra yaklaşık bi 1024 tane kırıktaş
kırıyor ve ardından 2. seviye taş generatör oluyor ve bu genatörde kömür'den ekstra lapis ve demir çıkabilir sonra kırıktaş kırma sayısını 3072'ye tamamlıyor
ve ardından 3. seviye genratör oluyor ve ondan'da ekstra olarak altın çıkıyor sonra devam ederek kırıktaş sayısını 5120'ye tamamlıyor ve ardından 4. seviye
generatör oluyor ve ondan ekstra olarak zümrüt çıkıyor ve son olarak 7168 kırıktaş'a tamamlayınca 5. seviye kırıktaş genaratör oluyor ve
ondan ekstra olarak elmas çıkıyor tabi level atladıkca çıkma oranlarıda artıyor böyle bir skript veya plugin varmıdır yoksada yazabilcek varmıdır
şimdiden çok teşekkür ediyorum.​
Sistem güzelmiş, şu şekilde yaparsın ancak vereceğim linkteki plugini indirip kurarsın sonra skript yaparsın şu kadar kırınca oyuncuya Perm vererek diğer seviye generatörü kullanır.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl