Bilalemin
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- Bilalemin
Discord:
Bilalemin
Bilalemin
Bilalemin
Saol.Teşekkür ederim.4gb Ram, i9 İşlemci oyuncuları rahatça taşır. Projende başarılar.
DwordGG#2855
Paylaştığında, bana haber verirsin :DGB konusu tartışılır, sunucunuzun altyapısının kompleksliğine göre değişir. Bu durumda paketinize göre nitelendirilebilir. Son deneyimlerimde bir kaç 1.15 sunucusu ile görüşüp hazırladığım sistemde 1.15.2 paketi; kompleks bir paket. Üstüne 1 GB ram verdiğimde TPS düşmüyordu lakin sunucu şöyle bi 3 saatte bir çöküyordu. Error yolluyordu ram yetmediğinden. Sonrasında 3 GB'a çektiğimde sunucuyu yeterli performansı aldım. Ancak bu stabil, içinde 5-7 kişi işlem yaparken gördüğüm. Birde işi 30-40 oyunculu hali var. Orasını da test etmek gerekiyor, yakında bu konuyla alakalı bir makale paylaşabilirim.
Ek olarak 1GB ve 3GB kullandığım sunucunun makine özellikleri aşağıdadır.
Ekli dosyayı görüntüle 122897
Bilalemin
Demeyi unuttum 1.8 için açacamGB konusu tartışılır, sunucunuzun altyapısının kompleksliğine göre değişir. Bu durumda paketinize göre nitelendirilebilir. Son deneyimlerimde bir kaç 1.15 sunucusu ile görüşüp hazırladığım sistemde 1.15.2 paketi; kompleks bir paket. Üstüne 1 GB ram verdiğimde TPS düşmüyordu lakin sunucu şöyle bi 3 saatte bir çöküyordu. Error yolluyordu ram yetmediğinden. Sonrasında 3 GB'a çektiğimde sunucuyu yeterli performansı aldım. Ancak bu stabil, içinde 5-7 kişi işlem yaparken gördüğüm. Birde işi 30-40 oyunculu hali var. Orasını da test etmek gerekiyor, yakında bu konuyla alakalı bir makale paylaşabilirim.
Ek olarak 1GB ve 3GB kullandığım sunucunun makine özellikleri aşağıdadır.
Ekli dosyayı görüntüle 122897
1.8 Sunucu için yapılacak çok bir kompleks işlem yok, normal bir makine ile her türlü şey yapılabilir. Ancak yine de sistemsel olarak düşündüğümüzde 1.8 sunucu açıpta (organik) başarı elde eden insanlar ile görüşebilirsiniz.Demeyi unuttum 1.8 için açacam
racfourdtr
i9 4gb ram ile kaç oyuncu dayanır sizce?1.8 Sunucu için yapılacak çok bir kompleks işlem yok, normal bir makine ile her türlü şey yapılabilir. Ancak yine de sistemsel olarak düşündüğümüzde 1.8 sunucu açıpta (organik) başarı elde eden insanlar ile görüşebilirsiniz.
atomickill7
Kullanacağın eklentilere skriptlere göre değişir ancak güzel bir paket toplamayı başarabilirsen bence 150 ye rahat gideri var.i9 4gb ram ile kaç oyuncu dayanır sizce?
4 gb i9 150 kisiyi birazda olsa zorlayabilir. @theText i9 kullaniyordu galiba sunucusunda 140 150 kisi cektigi gorulmustur. Ona sormak lazim
Kullanacağın eklentilere skriptlere göre değişir ancak güzel bir paket toplamayı başarabilirsen bence 150 ye rahat gideri var.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!