Emek or OP SkyBlock?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jabronx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.022
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jabronx

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
26
Minecraft
Jabronx
Öneriniz, tavsiyeniz hangi taraftandır.
Sunucu açmayı planlamaktayız Emek mi OP mu?

Emek popüler ama çok sunucu oldu, op da çok sunucu oldu, bence factions aç.

Emek skyblock bölümünde bir sürü sunucuyu gezdim fakat kaliteli ve modern bir emek sunucusu yok bilmiyorum modern bir emek skyblock güzel olmazmı?

Dostum istediğin şey oyuncu sayısı ile op daha avantajlı ama güzel sistemler yapıp şansımı denemek isterim dersen emek tarafındasın.
Ben emek sunucu görmek isterim ama şu bir gerçek op sky daha çok tutuyor.

Dostum istediğin şey oyuncu sayısı ile op daha avantajlı ama güzel sistemler yapıp şansımı denemek isterim dersen emek tarafındasın.
Ben emek sunucu görmek isterim ama şu bir gerçek op sky daha çok tutuyor.
Kararsızım modern bir emek açmakta güzel olabilir ama tutma olasılığı düşük mü?

Bazı güzel sunucular var ama hepsi oyuncu gelmediği için kapanıyor biz de popüler ama can sıkıcı sunucularda oynamak zorunda kalıyoruz
Olsa da güzelinden bi op skyblock sunucusunda oynasak

Kararsızım modern bir emek açmakta güzel olabilir ama tutma olasılığı düşük mü?
Oyun içindeki insanlar oyuna bağlanırsa düşük değil aslında bir giren 2 günde bırakmıyorsa o sunucu olmuş demektir.(emek için)

Eğer gerçekten becerebileceğini düşünüyorsan Emek Skyblock sunucusu açmalısın ki bence Türkiye'nin bu tip sunuculara çok ihtiyacı var ? ☕

doğru bakmışım Türkiye'de modern güzel bir emek sunucusu yok

Moderatör tarafından düzenlendi:
Dostum Ben İlk Başta OPSkyBlock Açtım Ve Oyuncum 0 İla 5 Arası Civarlarında Olduğundan Kapattım. Şimdi Yeniden Bir Hub Sunucu Kuruyorum Ekibimle Beraber Başarılar Diliyorum.

Şimdilerde artık OpSkyblock seviliyor

Dostum Ben İlk Başta OPSkyBlock Açtım Ve Oyuncum 0 İla 5 Arası Civarlarında Olduğundan Kapattım. Şimdi Yeniden Bir Hub Sunucu Kuruyorum Ekibimle Beraber Başarılar Diliyorum.
Emek mi diyorsun yani?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Eğer gerçekten becerebileceğini düşünüyorsan Emek Skyblock sunucusu açmalısın ki bence Türkiye'nin bu tip sunuculara çok ihtiyacı var ? ☕
Modern emek nasıl olur?

Son düzenleme:
Ben emek derim ama çoğu sunucu op

Plugin yapmakta iddalı iseniz emek skyblock açmanızı öneririm ama ortalama bir pluginerseniz op skyblock açmanızı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl