Emek Faction sunucusu olan var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan McProKing
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 754
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

McProKing

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
46

Discord:

SemihDemir#8668

Hard faction arıyordum ama kaliteli bi sunucu bulamadım. En azından emek faction da oynamak istiyorum. Bildiğiniz çevirimiçi sayısı düşük yeni açılmış emek faction sunucusu var mı?

Bizim Var holoturk.batihost.net

kardo youtuberlik yaptığım sunucu var.Ve daha 24 saat oldu açılalı.
mc.metroyun.com

Hard faction arıyordum ama kaliteli bi sunucu bulamadım. En azından emek faction da oynamak istiyorum. Bildiğiniz çevirimiçi sayısı düşük yeni açılmış emek faction sunucusu var mı?
Kesinlikle katılıyorum.Eski MorLightMC gibi P5 seti olana saygı duyulan,bir kaç elmas için insanların sabah akşam emek verdiği sunucu istiyorum ama hala bulabilmiş değilim.

vallaha eskide kaldı artık ya

Sizi sunucumuza bekliyoruz. Aradığınız hard faction deneyimini bulacağınızı inanıyorum.
⦿ IP: play.ngtcraft.com
⦿ Website:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

⦿ Oyuncu Kapasitesi: 100 (şuanlık)
⦿ Sunucu Açılış Tarihi: 17.06.2019

Sizi sunucumuza bekliyoruz. Aradığınız hard faction deneyimini bulacağınızı inanıyorum.
⦿ IP: play.ngtcraft.com
⦿ Website:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

⦿ Oyuncu Kapasitesi: 100 (şuanlık)
⦿ Sunucu Açılış Tarihi: 17.06.2019
Sistemleriniz de sunucu içi kadronuz ve yapınız kadar berbat. Konu tasarımınızı inceledim, özellikleri ve sunucu içi sistemlerden bahsetmek yerine kuralları yazmanız ayrı bir komik durum. NoMercyMC gibi olmaya çalışıyorsunuz bu yüzden kendinizi eski tutmaya çalışıyorsunuz. Ancak NoMercyMC'nin 2013-2014 yıllarındaki halini baz alarak bir sunucu açmışsınız. NoMercyMC'nin 2013-2014 yıllarındaki sistemleri ve özellikleri o yıllarda normal bir hardfaction sunucusunda olması gereken sistemlerdi. Sizin açtığınız tamamen eskimiş vasat sistemlerle bir sunucu, maalesef kalitesizsiniz.

Oğlum hortlatmayın şu konuları :d konu 1 yıllık.

oyna.provanas.com 6 yıldır aktif olarak hizmet veriyor. Hard Faction oyunu daha yeni açıldı.

Faction sunucusu bence pek eğlenceli olmaz, anlamadığım şekilde fazla oyuncusu var ama bence survival veya prison aç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl