Racfourd
Aaaaacııııııktıııııımmmm!
- Elmaslar
- 407
- Minecraft
- Racfourd
Discord:
racfourdtr
racfourdtr
ilovemaju
racfourdtr
Şimdiye kadar 50-60 hileciyi çağırıp test ettim ve yakalanmayan asla olmadı.Harika görünüyor eline sağlık hileci savurmaya devam
ilovemaju
Kullanmak lazım yoksa bunların sonunun geleceği yok sonuna kadar devam diyoruzŞimdiye kadar 50-60 hileciyi çağırıp test ettim ve yakalanmayan asla olmadı.
Üstüne birkaç popüler sunucuda ElytraTarget açanlarla birebir görüştüm, videolarını izleyip
ulaştım ve test ettim. Minecraft bize ne kadar kısıtlı imkan verse de sonuna kadar kullanmak lazım :)
mustafa_8907
racfourdtr
Kendi sunucumda kullanmak için yapıyorum, bir nevi kendi derdime çare buldum diyelim :)Java Dünyası çok Geniş Bazıları Bu oyunu sadece küpten ibaret görüyor ancak Hilecisinden tut Koruma Yazılımına Kadar var bunu bize tekrardan hatırttığın için sağol çok büyük bir derte çare buldun
mustafa_8907
Ah be neyse yayınlarsan Modrith de tutarsa gelir kazanmaya başlarsın ama sen bilirsinKendi sunucumda kullanmak için yapıyorum, bir nevi kendi derdime çare buldum diyelim :)
racfourdtr
Orada yayınlayacağımı düşünmüyorum :TAh be neyse yayınlarsan Modrith de tutarsa gelir kazanmaya başlarsın ama sen bilirsin
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!