Yardım Elytra PvP sunucumda ghost hit sorunu yaşıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shunetwork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 67

shunetwork

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
5
Minecraft
shudev

Discord:

shudens

Latest Log Dosyası
yok
Spark Rapor Linki
yok
Elytra PvP sunucumda ghost hit sorunu yaşıyorum. Yani elytra ile uçarken havada vurulduğunda hit efekti gözüküyor ancak karşı tarafa hiçbir şekilde hasar gitmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bunun için bir eklenti var mı ya da açmam/kapatmam gereken özel bir ayar mevcut mu? Yardım

PreHit eklentileri var diye biliyorum bi araştır.

Herhangi bir AntiCheat plugini varsa sunucu özellikle elytrapvp sunucularında AntiCheatlar false log atabiliyor. Bi bakmayı dene ayrıca onun harici spark plugininden msptni kontrol etmeni öneririm, öneririm. Ayrıca Prehit plugini kurmanızı kesinlikle önermem bu sorunu çözmek değil sorunun üstünü örtmek olur. Sorunu dediğim kaynaklardan kontrol edin ve bulmaya çalışın. En kötü ihtimal için aşağıya en iyi prehit pluginini bırakıyorum. İyi forumlar

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Herhangi bir AntiCheat plugini varsa sunucu özellikle elytrapvp sunucularında AntiCheatlar false log atabiliyor. Bi bakmayı dene ayrıca onun harici spark plugininden msptni kontrol etmeni öneririm, öneririm. Ayrıca Prehit plugini kurmanızı kesinlikle önermem bu sorunu çözmek değil sorunun üstünü örtmek olur. Sorunu dediğim kaynaklardan kontrol edin ve bulmaya çalışın. En kötü ihtimal için aşağıya en iyi prehit pluginini bırakıyorum. İyi forumlar

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Mspt Değerleri 1 2 Falan Bide Anti Cheat Olarak GrimAC Kullanıyorum Bide paralı plugin İstemiyorum Ayar Falan Varmı Böyle

Mspt Değerleri 1 2 Falan Bide Anti Cheat Olarak GrimAC Kullanıyorum Bide paralı plugin İstemiyorum Ayar Falan Varmı Böyle
Sorun GrimAC. İstediğiniz ayarı yapın farketmez grimin kritik sorunu bu mecbur değiştirmeniz gerekli malum ücretsiz bir AntiCheat

Polar
Matrix
Vulcan

en iyiden kötüye üstten aşağıya sıraladım inceleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Polar ? Matrix ? Vulcan ? Ücretsiz ????

Ücretsiz bir AntiCheat'den zaten tam performans beklemeyin hocam illa sorun çıkarır hiç biri ücretsiz değil Grim harici güzel ücretsiz AC'de bulamazsınız. Grimde sorunlu. Geyser ve GhostHit sorunları çıkarıyor.

Son düzenleme:
Ama Diğer Sunucularda GrimAC Var Ama Ghost Hit Atmıyor

GrimAC eklentisini devredışı bırakıp test edebilirsiniz sunucunuz hakkında bilgi sahibi olmadığım için GrimAC'den yola çıktım pluginlerin fotoğrafını atarsanız inceleyebilirim.

Farklı Bir Çözüm Yokmu

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl