Elysia Network Devren Satılık | Tüm Sistemler Hazır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berk_Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 128
ELYSIA NETWORK SATILIK

Yoğun iş tempom nedeniyle sunucuyla artık yeterince ilgilenemediğim için, emek vererek hazırladığım Elysia Networkprojemi satma kararı aldım.

Sunucu aktif kullanıma hazır durumdadır. Tüm sistemler kurulu olup stabil ve sorunsuz şekilde çalışmaktadır. Alan kişinin ekstra kurulum yapmasına gerek kalmadan doğrudan yayına alabileceği bir projedir.

Satış İçeriği

✅ Elysia Network Minecraft Sunucusu
✅ Özel Web Sitesi
✅ Plugin Paketleri
✅ 3 Aylık VDS
✅ Hazır kurulu ve test edilmiş sistem
✅ Düzenlenmiş dosyalar ve yapılandırmalar

Sunucu uzun uğraşlar sonucunda hazırlanmış olup, zaman ve maliyet açısından ciddi avantaj sağlamaktadır. Yeni bir Network açmak isteyenler için hazır bir başlangıç paketidir.

💰 Satış Fiyatı: 40.000 TL

Ciddi alıcılar detaylı bilgi, ekran görüntüleri, test sunucusu ve diğer tüm bilgiler için özel mesaj yoluyla iletişime geçebilir.

✔️ Reklam banner afişleri
✔️ Başka bir forumda aktif reklam mevcuttur.
💰 Fiyat Revizyonu: 40.000 TL

fn00qps.png
Üstadım bence satmak yerine hisse usulü devir yapabilirsin. Bu devirde bu fiyata alıcı çok nadir çıkar gibi görünüyor. Sen ilgilenemesen de elini çekmemiş olursun.

Üstadım bence satmak yerine hisse usulü devir yapabilirsin. Bu devirde bu fiyata alıcı çok nadir çıkar gibi görünüyor. Sen ilgilenemesen de elini çekmemiş olursun.
Haklısın ben de o ihtimali düşündüm. Ama biraz maddi sıkıntılarım olduğu için nakit ihtiyacım da var. O yüzden satış tarafına daha yakınım. Yine de uygun, güvenilir bir ortak çıkarsa hisse usulü devri de değerlendirebilirim. Bakalım, kısmet artık.

paranızmı bitti aq :DFQĞOĞWAOĞDSOF söyleyin 3 5 atalım IBAN dan olm.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl