? ― Elveda.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eratonos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.601
  • Etiketler Etiketler
    zeaste
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eratonos

No Mercy
Elmaslar
344

Discord:

blackeratonos

mctr.png

Evet-evet, ben geldim ama gitmek için geldim. Başlangıçta kendimden bahsetmek istiyorum, ben Telman Azerbaycan'da yaşıyorum ve sosyal dünya haricinde sporla uğraşıyorum. Bu yolculuğum 11 yıldır sürüyor ve bu yolculukta çokça başarılarımda oldu, hüzünlü anlarımda. Çok kez ülkenin vazifelilerinin olduğu yerlere davet edildim ve ödüller aldım. Bu kadar yeter bence, sosyal dünyadaysa yazılım ve tasarım konusunda her daim kendim geliştirmek için çabalar-çırpınırım. Bu forum sitesi benim için çok değerli, neden mi? Sizi biraz geçmişe götüreyim o zaman çok minik geçmiş:

Yıl 2019, normalde sadece discord sunucularında takılan bir genç varmış sonra bir minecraft sunucusuna katılır ve sunucuyu çok sever bu yüzdende orada rehber olmak ister çünkü insanlara yardım etmeyi çok severmiş. Gerekli şartları çok zorlukla tamamlar ve zar-zor rehber olur.

Bundan sonra sunucuda saygı kazanan bir genç birden ortaya çıkan bir rehberin attığı iftiralar yüzünden haksızlığa uğrar ve oradan çıkar ama tek haksızlık çeken o değildi. Aynı zamanda oranın admini ile de uzaktan arkadaş olur, ona açtığı sunucuda yardım etmek ister ama her seferinde istediği olmaz. Bilmediği bir şeyden sonra yakın kardeş gibi olurlar ve o admin bu gence bu forumu gösterir.

Tabii ki, bu genç hem ilk olduğu için hem de insanların sıcak kanlı olmasından kaynaklı alışır ve sever. Ardından buraya başvuru yapar ve deneme destek olur. Destek ekibinden sonra yazarlığa geçiş yaparak bu alanda çalışır, çok kez çıkış yapar ama çok kez da geri döner. En son ise uzun süre kalır ve Usta Yazar'a terfi olduktan sonra ekipten ayrılır.

Eğer sizin kalbinizi kırdıysam, sizi üzdüysem beni affedin ve hakkınızı da helal edin, olur mu?
Artık her gün geceye kadar elimde sigara ve alkol ile mezarlıklarda dolaşmaktan hastalanıyorum, bunlardan bazıları derimin kızarması, bazı yerlerde derimin parçalanarak ayrılması gibi gibi...
Yani anlayacağınız ölümüm çok uzun sürmez.

Her neyse konuyu çok uzattım. Elveda her kese.

Elveda eski dostlarım

@Alabros @Garp @Syd @YunusOP @staffy2dev @Duygulandım
ve sayamadığım diğer dostlarım..

Telmaaaaaaaaaaaaan, gitme daha seninle elmas blok yapacaktık Minecraft'da daha Nether'a gidecektik Piglinler ile ticaretler yapacaktık altın fırlatacaktık külçeler yapacaktık End'den ejderhanın kafasına iki balkabağı yanına güzel ateşli ok atacaktık gitme Telmaaaaan

Gitme Telman gitme, seni seven bir sürü kişi var. Seninle oyun oynayacak, seninle vakit geçirecek bir sürü insan var Telman. Gitme Telman...

Sizi tanımam etmem ama konunuzdan ve insanların yorumlarından bakarsak gitmenize üzüldüm.
Umarım hayatınız düzene girer, hoşça kalın.

Kimle CR girip @phegasus la dalga geçicez şimdi? :( En kısa sürede iyileşirsin umarım <3

Kendine iyi bak koca yürekli adam...

Kendine iyi bak Telman,umarım bir an önce düzelir ve aramıza geri dönersin ?

En yakın zamanda geri dönmen dileğiyle <3

Telman kötü şeyler söyleyerek lütfen üzme beni. Mola verirsin ve en yakın zamanda geri dönersin. Öyle olacak anlaştık mı? Elveda falan deme görüşürüz de. Lütfen...

deli deli konuşup insanların sinirini zıplatma gel şuraya

Gaçaman gurtulaman Telman. Geri gel bakayım.

Görüşmek üzere, kendine iyi bak. Hayatta başarılar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl