Elveda MC-TR :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
millet içip içip konuya geliyor herhalde değişik

Kendini çok zeki zanneden 15 yaşında bi arkadaş haberim olmadan bana sallamış sonra gözü korkunca silip kaçmış. Bu kadar güvenme oğlum kendine sanal burası diye. 15 yaşında hukuk okuyorum diye gezmeye benzemez bunlar gerçek bir hukukçu ile karşı karşıya kalırsan küçük dilini yutarsın. Çok değil bir kaç hafta bekle paşa paşa özür dileteceğim ben sana o sözlerin için.

Foruma uzun zaman emek vermiş ve son zamanlarda olan bir olay için şapkasını önüne koyup ayrılmaya karar veren ve helallik isteyen birinin konusunu, daha önce yasaklanan tabiri yerindeyse bir "zırtapoz" saatlerce konuyu amacından çıkarıp kitleyi bölüp ortamı çirkinleştirebiliyorsa asıl düşünmesi gereken dün farkedip de bu arkadaşı tekrardan "multi hesap" konusunda yasaklamayan aktif yetkililerdir. Bu hem konuyu açana uzun süre emek veren kişiye saygısızlıkdır hem de bu foruma emek veren diğer insanlara.

Yan hesaplardan yazarsınız artık.

Kaptan sen beni yanlış anladın sanırımda şöyle birşey diyeceğim sana.

Sana karşı ne kadar kötü davranmış olsamda kusuruma bakma özür dilerim. Bu platforma verdiğin emeği sende, bende çok iyi biliyoruz emeğinin karşılığını almışmısındır bu güzel dostları edindiğin için bence almışsındır. Şimdi ki hayatında sana başarılar dilerim umarım seni daha güzel yerlerde, daha güzel bir şekilde görürüz yolun açık olsun kendine iyi bak.Amacım yalakalık filan değil geçen xxxxxx forumunda açılan konuya yaptığım yorumlar senle pek alakası yoktu bi kaçının vardı ama haklı olduğumu düşündüm yinede yanlışım varsa affola.

BatuhanYenidoğanı ilgilendirmiyor bu yazacaklarım:
Beni ne kadar kötü / dolandırıcı tanısanızda çoğu kişiye bu piyasada yardımım dokundu elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım bunu beni net tanıyan herkes bilir evet bazı insanlara karşı çok saygısız olabilirim kusuruma bakmasınlar bunu toparlayacağımıda düşünüyorum ama birazcık bağ kurmaya çalışarak yaklaşılsaydı şahsıma inanın bu tarafım değilde çok farklı tarafımdan görürdünüz beni ve nasıl bir kişiliğe sahip olduğumu görürdünüz. @bihency ile çok iyi bir tanışmamız olmadı kendisine karşı yaptığım davranışlarda sonuna kadar haklı hiç bir türlü inkar edemem ama en azından ben başka insanlar gibi değilde yaptığım şeyi insanlara anlatıp özürümü dileyip telafi ediyorum.Bunu kötüye kullanmaya çalışan insanlar bile var bu forumda mesela @Aish yanlış anlamanı istemem beni kusuruma bakma sana karşı yanlış bir tavır sergilediysem özür dilerim fakat MC-TR discordunda konuşurken @bihency rahatsız ettiğimi söyledi bende bi tık üzüldüm diyebilirim bir kişiye karşı yanlış hareketler sergiledim gibi düşünerek bu yüzden arkadaşlıktan çıkarıp profiline yazdıklarımı sildirdim yani senle tartışmamız bu başka bir sebep yok arkandan küfürler etmedim boş birisi demiş olabilirim onun içinde kusuruma bakma özür dilerim.

Bu forumda 1 hatam var oda @DonsuzTurk yani @Firedia ekibinin ücretsiz yayınladığı şeyi birazcık değiştirip satmaya çalışmaktı ki sattığım kişiyede ilk yasaklandığım tarih yani mart ayında yaşandı bu olay bu arada mart ayında arkadaşa iade yapıp hellaliğini alıp konuyu kapattım.Bir kaç ay sonra @Itchy 'e anlattım kendisi yazdıklarımı yanlış anlamış ve şikayet etmiş olabilir çok haklı, hak veriyorum kendisine karşıda kötü davranışlar sergiledim discord'dan yazmadı o da kusuruma bakmasın, özür dilerim onuda söyliyim.

@staffy2dev ne kadar beni sevmesede, tiksinsede ona karşı hatalarım onunda bana karşı ufak tefek hataları oldu çözülebilecek şeyler mi? Evet çözülebilir grupta bunlar hep aklımda kalacak gibi şeyler söyledim kendisine bi an olur öyle şeyler bunu bahane gibi görme kusuruma bakma sende kardeşim / dostum gibiydin sadece ufak tefek yanlışlar bozdu aramızı kusuruma bakma.

@heavydirtysoul sana karşıda yanlış tavırlarım / hareketlerim oldu hele hele Yönetim olayına değinirsek seni anlıyorum baya haklısın ama ön yargılı davrandınız biraz ben @tugrayanalak arkadaşa nasıl yapıldığını gösterdim siz yanlış anladınız bende size sinirlendim yani haklıydım yalanlıyordunuz beni ama bunlar eskide kaldı sendende bi hatam / saygısızlığım varsa özür dilerim kardeşim/dostum/brom hangi hitap şeklini tercih edersen öyle algıla kusura bakma.

@Tema dostum sana karşı yazdıklarım hala aynı olacak Ailene saygısızlığım oldu kusuruma bakma artık bir sinir, bir öfke ama sende herkese karşı ön yargılı davranma saydığın isimler ne tuğra, ne ben hiç birimiz değiliz asla da öyle birşey yapmayız ben kendi adıma konuşuyorum en azından benim öyle birşey yapmadığımı bir Allah bir de ben biliyorum inanıp / inanmamak senin elinde kusuruma bakma.

@bihency seninle güzel tanışamadık gönül isterdi daha güzel tanışalım, güzel sohbetimiz, muhabbetimiz olsun ama olmadı böyle olması gerekiyormuş öyle oldu sana karşı ne kadar yanlışım / saygısızlığım varsa da kusuruma bakmazsın artık hele hele Mythel'e yazıp sana ss atmasını istediğim şeylerdede kusuruma bakmazsın insan yaptığı şeyi sonradan bakınca çocukca olduğunu farkediyor maalesef kusuruma bakma.

@KollariSwain seninle iyi mi tanıştık / kötü mü tanıştık hiç hatırlamıyorum ama sana karşı bir hatam / kabatim olduysa kusuruma bakma seninle nasıl tanıştığımı hatırlamıyorum ama kişisine göre iyi birisin şunu hiç unutmam bana yardımcı olmak istemiştin sohbet'de ben gardiyanların yazar konusu açmasına itiraz ettiğimde dmden şunu yazmışsın "Uzatma be olum biz yardım ederiz" bu söze benzer bir şey yazdığından sonra sana karşı iyi hisettim yalan yok ama yine atışıyoruz son bulur bence :D

@YunusOP iyi tanıştık senle ya şef bir sorunumuz olmadı Allah'a şükür eğer olduysada kusuruma bakma yolun açık olsun.

@Tusserte , @Garp , @Hai , @YunusOP bu adamlar çok yoruldu beni dinlerken valla hakkınızı helal edin artık :D

Hatırlamadığım kişiler varsa sorunu olan kusuruma bakmasın benimle sorunu olan herkesten özür dilerim iyi forumlar herkesin yolu açık olsun.

Bu arada şunu söyliyim 15 yaşındaydım 20.05.2021'de 16 yaşıma girdim doğum günü fotoğraflarımı bir kaç arkadaşa atmıştım ayrıca instagramda paylaşmıştım zaten.

Bu konuyu kimsenin zoruyla değil içimden gelenleri yazarak açtım, yalakalık filan yaptığım yok yazdıklarım tamamen net ve doğru şeyler.
gereksiz uzatmışsın özür dile geç kimsenin umrunda olacağını sanmıyorum zaten millete sallayıp, küfür edip sanal kekoluğuna devam ettin bu adamlar dediğin adamlar senden 7 8 yaş büyük abi demen gereken kişiye ''bu adamlar'' diyip erkekliğini göstermişsin gittiğin her yerde kawga çıkartıp ilgi aradın kimse sana ilgi vermek istemeyince atıldın^^ şimdide sonuçlarına katlanıyorsun yukarda piyasada çok yardımım dokundu falan demişsin herhalde arkadaşlarına demir premium verdin.

hiç kimse:

foruma geri dönmeyecem diyen batuhanacrV31
1624007432302.png

Henüz v3'ünü banlayamadılar forumdan, dediğin sürüme çok yol var.
sen hala konuşuyormusun ya :D

gereksiz uzatmışsın özür dile geç kimsenin umrunda olacağını sanmıyorum zaten millete sallayıp, küfür edip sanal kekoluğuna devam ettin bu adamlar dediğin adamlar senden 7 8 yaş büyük abi demen gereken kişiye ''bu adamlar'' diyip erkekliğini göstermişsin gittiğin her yerde kawga çıkartıp ilgi aradın kimse sana ilgi vermek istemeyince atıldın^^ şimdide sonuçlarına katlanıyorsun yukarda piyasada çok yardımım dokundu falan demişsin herhalde arkadaşlarına demir premium verdin.

hiç kimse:

foruma geri dönmeyecem diyen batuhanacrV31
Ekli dosyayı görüntüle 178746
umrunda olmamak demek ne demek kanka beni MC-TR anarşi dcsine 7-8 kişi spamlayarka sokmak mı bruh

sen hala konuşuyormusun ya :D
Bu konuya son mesajım olacak. Seni tek savunan kişi bendim yanlış anlaşılmasın yaptıkların için değil yetkililerin sana yaptığı şeyler için için ama karşılığında gördüğüm şey dün akşam güzelce dm yoluyla küfürlerini görmek oldu, sonradan seni dava diye korkuttuklarında mesajlarını silmende ayrı bir ironi. Daha ondan birkaç hafta öncesine kadar abi yada şefim diye hitap edişini hiç saymıyorum bile. Bir insanda olgunluk ve karakter bugün neyse yarında o olmasını sağlar ama ne yazık ki sende ne karakter var nede olgunluk.

Bu hayatta her şey olacaksın ama karaktersiz olmayacaksın. Böyle karaktersizlere meydan kalınca erkek sanıyorlar kendilerini.

Var olan hakkım da helal olsun. Kendine iyi bak ve asla hayallerinden vazgeçme. <3

2014den beri burdayın bazı arkadaşlar var şümüllü ve fâsid bir iktisad eylediler (onları hiç konuşmaya gerek yok moderatör olduğum vakitlerde bile adam bize sövmekten yeltenmedi. Allah biliyor ki ben ne skriplerden olsun v.s hiçbirinden özelden olsun ğayriden olsun hiç bir gelir elde etmedim. Bundan keri illAllah etti ondan bu yana bu yaşta bulunan arkadaşların iktisadi manada götürdükleri küsüratı görünce dedimki piyon bizmişiz meğersem bize şah muamelesi yapılırmış-buraya kadar şümüllü ve fâsid iktisad hakkında idi-). Şu son batuhan newdoğan döneminin başlarına ulaşabildim öyleki zahiren bize görünen düzen aynı devam edmiştir lakin arkadaş diyorki "lâ menfate" bilahare biiktisadi küllün forum eddim diyor. Şimdi ibn haldun diyorki tarihin bir zahiri vardır birde batını vardır öyleki manüpile varsa batınen görünmeyenlerdir. Ha ben sıvacıda değilim ama şunuda diyelim; Osmanlının son döneminde ittihatın çıkması gibi ve yunan-jön-lıların medyayı ele geçirip "kızıl sultan" demeleri gibi midir-bu batinen dönen -kendi ifadesiyle palavralar-/meseleler-? dersen bu lâ-i müşterek derim herkes emin olsunki bir şeyler havli havelan oldu kimse farkında değil olan foruma yol koylanlara oldu vesselam.
sen yaşıyon mu la :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl