Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yolun açık olsun dostum adına ne kadar kötü şey söylesemde üzüldüm @Hai yktcim son dediklerinden sonra kusura bakma sana nefret küstüm ama şimdi başarılar dilerim hala dediğin aklımda. Ne kadarda burdaki forum üyeleriyle aramda sorun olsada burada bittiğine göre bu savaşın hepsinden özür dilerim ama @Mr_Obliviate dediği gibi kırılan vazo tamir olmazmış belki bu özürü ciddiye alan dostlarım olur forumu şimdi kim yönetecek bilrmeyiz ama başarılar yinede MCTR. Ama bu özürüm beni kendisi gibi görüp yan hesap açıp millete yazan ve bunu gizleyen kişi Tema için geçerli değil ailevi küfür etmiş olabilirim kusuruma bakmasın anneler değerlidir ama insan oğlu bir sinirle ne yapacak bilemezsin kendisinin bugün ben hastanedeyken dediği xxxxx kişisi sensin demi diyip bana random atması ve ben değilim dediğim halde Tm batu bb diyen birisiyle maalesef.
2014den beri burdayın bazı arkadaşlar var şümüllü ve fâsid bir iktisad eylediler (onları hiç konuşmaya gerek yok moderatör olduğum vakitlerde bile adam bize sövmekten yeltenmedi. Allah biliyor ki ben ne skriplerden olsun v.s hiçbirinden özelden olsun ğayriden olsun hiç bir gelir elde etmedim. Bundan keri illAllah etti ondan bu yana bu yaşta bulunan arkadaşların iktisadi manada götürdükleri küsüratı görünce dedimki piyon bizmişiz meğersem bize şah muamelesi yapılırmış-buraya kadar şümüllü ve fâsid iktisad hakkında idi-). Şu son batuhan newdoğan döneminin başlarına ulaşabildim öyleki zahiren bize görünen düzen aynı devam edmiştir lakin arkadaş diyorki "lâ menfate" bilahare biiktisadi küllün forum eddim diyor. Şimdi ibn haldun diyorki tarihin bir zahiri vardır birde batını vardır öyleki manüpile varsa batınen görünmeyenlerdir. Ha ben sıvacıda değilim ama şunuda diyelim; Osmanlının son döneminde ittihatın çıkması gibi ve yunan-jön-lıların medyayı ele geçirip "kızıl sultan" demeleri gibi midir-bu batinen dönen -kendi ifadesiyle palavralar-/meseleler-? dersen bu lâ-i müşterek derim herkes emin olsunki bir şeyler havli havelan oldu kimse farkında değil olan foruma yol koylanlara oldu vesselam.
2014den beri burdayın bazı arkadaşlar var şümüllü ve fâsid bir iktisad eylediler (onları hiç konuşmaya gerek yok moderatör olduğum vakitlerde bile adam bize sövmekten yeltenmedi. Allah biliyor ki ben ne skriplerden olsun v.s hiçbirinden özelden olsun ğayriden olsun hiç bir gelir elde etmedim. Bundan keri illAllah etti ondan bu yana bu yaşta bulunan arkadaşların iktisadi manada götürdükleri küsüratı görünce dedimki piyon bizmişiz meğersem bize şah muamelesi yapılırmış-buraya kadar şümüllü ve fâsid iktisad hakkında idi-). Şu son batuhan newdoğan döneminin başlarına ulaşabildim öyleki zahiren bize görünen düzen aynı devam edmiştir lakin arkadaş diyorki "lâ menfate" bilahare biiktisadi küllün forum eddim diyor. Şimdi ibn haldun diyorki tarihin bir zahiri vardır birde batını vardır öyleki manüpile varsa batınen görünmeyenlerdir. Ha ben sıvacıda değilim ama şunuda diyelim; Osmanlının son döneminde ittihatın çıkması gibi ve yunan-jön-lıların medyayı ele geçirip "kızıl sultan" demeleri gibi midir-bu batinen dönen -kendi ifadesiyle palavralar-/meseleler-? dersen bu lâ-i müşterek derim herkes emin olsunki bir şeyler havli havelan oldu kimse farkında değil olan foruma yol koylanlara oldu vesselam.
Bir çok fikir ayrılığımız oldu darğınlıklarımız oldu lakin, sen hep bizim veya benim arkamda durdun. Emekli rolüne bile senin sayende erişmişdim ki geri alındı neyse. ?
Batuhan bir konumda senden bahsetmiştim ve orada yalnış anlaşılmış olmaktan korktuğum için buradan tekrar edeyim. Senin yapmış olduğun işlere laf etmedim sadece kendi frimanı burada çok fazla ön plana çıkarmandan bahsetmiştim.
Birbirimize iyi veya kötü günler yaşattık. Ama umarım hayatının geri kalanın da başarılı olursun ki olacağına inanıyorum.
Mazi bir yaradır içini kanatır. Gelecek bir umuttur yarınlar seni yaşatır. ( diye bir söz okumuştum) şuan bu sözü sana armağan ediyorum. Yolun açık olsun