Elveda MC-TR :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet 2-3 Batucloud ve Batuhan'ı kötülediği için adam forum'dan ayrılıyor. Yolun açık olsun :). Bu arada Mr_Obliviate'nin yazdığı şeyden sonra panky'nin dediği gibi "oyyy babağğğğğ" oldum resmen :D

MC-TR anarşi sunucularına hoş geldiniz arkadaşlar. Neyse görüşürüz yolun açık olsun kaptan.

Konunun yorumlarında da okuduğum kadarıyla bence forumu bırakarak hata ediyorsun, bu insanların başardık Batuhan Yenidoğan'ı yıktık demelerine izin veriyorsun.

Seni tanıdığım kadarıyla bu kadar çabuk yıkılacak bir insan değilsin bence tekrardan düşün, sen yaptığın her işte başarılı olan bir insansın başarısız projeni bilmiyorum bu sebepten dolayı insanlar seni çekemiyor.

Meyve veren ağaç taşlanır.

Karar yine senin ama bence tekrardan bir düşünmelisin.

Son düzenleme:
Kendine iyi bak kaptan!

Helali hoş, yolun açık olsun. Sana tavsiyem artık Minecraft gibi kanser bir kitleye sahip bir oyun ile ilgili herhangi bir iş , bir proje kurmanı tavsiye etmem ki sende akıllanmıssındır. Seviliyorsun ! <3

Üzdü yolun açık olsun.

Yavaş la gaç tane ayrılıyon. goodbye....

Konunun yorumlarında da okuduğum kadarıyla bence forumu bırakarak hata ediyorsun, bu insanların başardık Batuhan Yenidoğan'ı yıktık demelerine izin veriyorsun.

Seni tanıdığım kadarıyla bu kadar çabuk yıkılacak bir insan değilsin bence tekrardan düşün, sen yaptığın her işte başarılı olan bir insansın başarısız projeni bilmiyorum bu sebepten dolayı insanlar seni çekemiyor.

Meyve veren ağaç taşlanır.

Karar yine senin ama bence tekrardan bir düşünmelisin.
Virgülü yanlış yere koymuşsun anlamak için 3 kez okudum. das.d

Helal olsun kardeşim, kendine iyi bak <3

Onun bunun evladı diyerek nitelendirebileceğimiz bir şahsiyetin gerçekten böyle sonuçlara neden olabilmesi... Oldukça üzücü bir durum.

Keşke sonu böyle bitmeseydi, geri dönersen biz yine buralardayız.​

Forumda Minecraft sunucu sahipleri ve satış yapmak isteyenler dışında bir içerik yok zaten.
Şahıs tarafından yönetilen forumlarda bu tarz olaylar ve sorunların yaşanması gayet normal.

Forumda Minecraft sunucu sahipleri ve satış yapmak isteyenler dışında bir içerik yok zaten.
Şahıs tarafından yönetilen forumlarda bu tarz olaylar ve sorunların yaşanması gayet normal.
Satış alış s forum kardeşim burası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl