- Elmaslar
- 2.019
- Minecraft
- TheGaMeLiFe_HD
Discord:
BloodyX#4069
Evet güzel dostlarım mc tr den malasef bende aranızdan ayrılıyorum ayrılmamın tek sebebi beni çekemeyenler kendi kafasına göre hareket edenler ile dolup taştı artık herkes bir birini kuyusunu kazar olmuş mallasef @Hai çagırıyor geliyorum sonra birisi geliyor habersiz ce çekemeyerek forumda atıyor yapacak birşey yok dostlarım 2015 den beri aranızdayım ve hem aranızda oldum ve hep elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım bu forumda mallasef üzülerek söylüyorum benim le alıp veremeyenler var sorun yok dostlarım ben hakkımı helal eder kenara kaçarım (bana göre mc tr ayaga kaldırmanın ve düzene sokması için biraz ayıklanması gerek) Neyse fazla söze göre yok dostlarım çekemeyenler var :) bizi şöyle birde durum sözü yazım yanlış anlaşılmasın Kendinize iyi bakın. hepinizi seviyorum
Söz
50 kuruşluk çikolatanın verdiği mutluluğu veremeyen insanlar var.Hayatımız da :)
Sevip sevmediğim Arkadaşları bura yazım sonra yorum yapıp sesizce aranızdan ufaktan kaybolacağım
Taglar
@IrfanDmn Bu kardeşim ile ben çok atıştım ve halende atışıyoruz arada o beni sevmesede ben onu seviyorum
@Hai Denincek söz yok sadece seviyorum abim dayım gibi halende seveceğim
@KansızKurt En iyi kardeşim dediğim adamın gibi :)
@Cremranyec78 Aynı şekilde Denincek söz yok sadece seviyorum abi kardeş gibiyiz sürekli derdimi ona yazarım oda beni kırmaz dinler seviyorum seni de
@smt287 En iyi arkadaşım bi okadarda sevdiğim dostum
@SydeFQ İbocum sevdiğim dostum arkadaşım
@DenizYvz senide unutmadık dostum sende çok seviliyorsun
@Twenor42 yerim seni yer yer
@AloneMyth celil sevdiğim Arkadaşım :)
@Ercan Erdem Erdem gibi Erdem dostum benim
@AeroCS Sefa en yakın kardeşim senide unutmadık seviyorum seni kardeşim benim
Yazamadıklarım olduysa kb bakmasın hepinizi seviyorum.
Az da muzik koyalım
Söz
50 kuruşluk çikolatanın verdiği mutluluğu veremeyen insanlar var.Hayatımız da :)
Sevip sevmediğim Arkadaşları bura yazım sonra yorum yapıp sesizce aranızdan ufaktan kaybolacağım
Taglar
@IrfanDmn Bu kardeşim ile ben çok atıştım ve halende atışıyoruz arada o beni sevmesede ben onu seviyorum
@Hai Denincek söz yok sadece seviyorum abim dayım gibi halende seveceğim
@KansızKurt En iyi kardeşim dediğim adamın gibi :)
@Cremranyec78 Aynı şekilde Denincek söz yok sadece seviyorum abi kardeş gibiyiz sürekli derdimi ona yazarım oda beni kırmaz dinler seviyorum seni de
@smt287 En iyi arkadaşım bi okadarda sevdiğim dostum
@SydeFQ İbocum sevdiğim dostum arkadaşım
@DenizYvz senide unutmadık dostum sende çok seviliyorsun
@Twenor42 yerim seni yer yer
@AloneMyth celil sevdiğim Arkadaşım :)
@Ercan Erdem Erdem gibi Erdem dostum benim
@AeroCS Sefa en yakın kardeşim senide unutmadık seviyorum seni kardeşim benim
Yazamadıklarım olduysa kb bakmasın hepinizi seviyorum.
Az da muzik koyalım
Son düzenleme: