Admin OUa:
Hâlâ Zümrüt Bulamadım!
- Elmaslar
- 193
- Minecraft
- LifeLesS
Discord:
MrMistry#5436
Merhaba Değerli Forum Üyeleri !
Bugün Sizlere Kendi Yaptığım Skripti Paylaşacağım
arkadaşlar söylemek istiyorum ki Ben Çok Yeniyim Bu İşte 3 Gün Falan oldu Skriptle Uğraşmaya başlayalı Eğitim Videoları Falan İzledim, Onların Sayesinde
Bu Skripti Yazmayı başardım .
Arkadaşlar Böyle Fikir Aklıma Geldi Size Önerdiğim Sunucular : ConConCraft Ve Survival
İstediğiniz Gibi Editleyebilirsiniz.
Buyrun Kod:
Arkadaşlar Yorumlarınızı Bekliyorum Kendimi Nasıl Geliştirebilirim Forma Girdiğim Yaşa Bakmayın Yaşım : 12
Bugün Sizlere Kendi Yaptığım Skripti Paylaşacağım
arkadaşlar söylemek istiyorum ki Ben Çok Yeniyim Bu İşte 3 Gün Falan oldu Skriptle Uğraşmaya başlayalı Eğitim Videoları Falan İzledim, Onların Sayesinde
Bu Skripti Yazmayı başardım .
Arkadaşlar Böyle Fikir Aklıma Geldi Size Önerdiğim Sunucular : ConConCraft Ve Survival
İstediğiniz Gibi Editleyebilirsiniz.
Buyrun Kod:
Kod:
command /elmasmarket:
trigger:
open chest with rows named "&3ELMAS &4MARKET" to player
format slot 10 of player with diamond pickaxe named "&3Elmas &4Kazması" with lore "Satın Almak İçin Tıklayın &0fiyat : 64 elmas V4 S3 K3" to close then run "ElmasKAZMAAlxP %player%"
format slot 12 of player with diamond pickaxe named "&3Elmas &4Kazması" with lore "Satın Almak İçin Tıklayın &0fiyat : 82 elmas V5 S3 K3" to close then run "ElmasKAZMAAlS2xP %player%"
format slot 14 of player with diamond pickaxe named "&fipek&0si &2Kazma" with lore "Satın Almak İçin Tıklayın &0 fiyat : 32 elmas İpeksi K2" to close then run "İpeksiAlUlagn %player%"
format slot 16 of player with diamond sword named "&4Keskinlik 4 &cKılıc" with lore "Satın Almak İçin Tıklayın &0fiyat : 64 elmas K4 Kır 3 alevden çehre 2" to close then run "K5KılıcAlUlagn %player%"
command /ElmasKAZMAAlxP
trigger:
if arg 1 has 64 diamond:
give 1 diamond pickaxe of efficiency 4 unbreaking 3 fortune 2 named "&3Elmas &4Kazması" to arg-1
send "&fServer: &6Kazma Başarıyla Satın Alındı" to player
remove 64 diamond from arg 1
else:
send "&fServer: &6Yeterli Elmas Yok!" to player
command /ElmasKAZMAAlS2xP
trigger:
if arg 1 has 82 diamond:
give 1 diamond pickaxe of efficiency 5 unbreaking 3 fortune 3 named "&3Elmas &4Kazması" to arg-1
send "&fServer: &6Kazma Başarıyla Satın Alındı" to player
remove 82 diamond from arg 1
else:
send "&fServer: &6Yeterli Elmas Yok!" to player
command /İpeksiAlUlagn
trigger:
if arg 1 has 32 diamond:
give 1 diamond pickaxe of silk touch 1 unbreaking 2 named "&fipek&0si &2Kazma" to arg-1
send "&fServer: &6 kazma Başarıyla Satın Alındı" to player
remove 32 diamond form arg 1
else:
send "&fServer : &6Yeterli Elmas Yok!" to player
command /K5KılıcAlUlagn
tirgger:
if arg 1 has 64 diamond:
give 1 diamond sword of Sharpness 4 unbreaking 3 fire aspect 2 named "&4Keskinlik 5 &ckılıc" to arg-1
send "&fServer: &6Kılıc Başarıyla Satın Alındı!" to player
remove 64 diamond from arg 1
else:
send "&fServer: &6Yeterli Elmasın Yok!" to player
Arkadaşlar Yorumlarınızı Bekliyorum Kendimi Nasıl Geliştirebilirim Forma Girdiğim Yaşa Bakmayın Yaşım : 12