Skript Paylaşımı /elmasmarket !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Admin OUa:

Hâlâ Zümrüt Bulamadım!
Elmaslar
193
Minecraft
LifeLesS

Discord:

MrMistry#5436

Merhaba Değerli Forum Üyeleri !

Bugün Sizlere Kendi Yaptığım Skripti Paylaşacağım
arkadaşlar söylemek istiyorum ki Ben Çok Yeniyim Bu İşte 3 Gün Falan oldu Skriptle Uğraşmaya başlayalı Eğitim Videoları Falan İzledim, Onların Sayesinde
Bu Skripti Yazmayı başardım .
Arkadaşlar Böyle Fikir Aklıma Geldi Size Önerdiğim Sunucular : ConConCraft Ve Survival
İstediğiniz Gibi Editleyebilirsiniz.

Buyrun Kod:

Kod:
command /elmasmarket:
trigger:
    open chest with rows named "&3ELMAS &4MARKET" to player
    format slot 10 of player with diamond pickaxe named "&3Elmas &4Kazması" with lore "Satın Almak İçin Tıklayın &0fiyat : 64 elmas V4 S3 K3" to close then run "ElmasKAZMAAlxP %player%"
    format slot 12 of player with diamond pickaxe named "&3Elmas &4Kazması" with lore "Satın Almak İçin Tıklayın &0fiyat : 82 elmas V5 S3 K3" to close then run "ElmasKAZMAAlS2xP %player%"
    format slot 14 of player with diamond pickaxe named "&fipek&0si &2Kazma" with lore "Satın Almak İçin Tıklayın &0 fiyat : 32 elmas İpeksi K2" to close then run "İpeksiAlUlagn %player%"
    format slot 16 of player with diamond sword named "&4Keskinlik 4 &cKılıc" with lore "Satın Almak İçin Tıklayın &0fiyat : 64 elmas K4 Kır 3 alevden çehre 2" to close then run "K5KılıcAlUlagn %player%" 

command /ElmasKAZMAAlxP
trigger:
    if arg 1 has 64 diamond:
    give 1 diamond pickaxe of efficiency 4 unbreaking 3 fortune 2 named "&3Elmas &4Kazması" to arg-1
    send "&fServer: &6Kazma Başarıyla Satın Alındı" to player
    remove 64 diamond from arg 1
else:
    send "&fServer: &6Yeterli Elmas Yok!" to player

command /ElmasKAZMAAlS2xP
trigger:
    if arg 1 has 82 diamond:
    give 1 diamond pickaxe of efficiency 5 unbreaking 3 fortune 3 named "&3Elmas &4Kazması" to arg-1
    send "&fServer: &6Kazma Başarıyla Satın Alındı" to player
    remove 82 diamond from arg 1
else:
    send "&fServer: &6Yeterli Elmas Yok!" to player

command /İpeksiAlUlagn
trigger:
    if arg 1 has 32 diamond:
    give 1 diamond pickaxe of silk touch 1 unbreaking 2 named "&fipek&0si &2Kazma" to arg-1
    send "&fServer: &6 kazma Başarıyla Satın Alındı" to player
    remove 32 diamond form arg 1
else:
    send "&fServer : &6Yeterli Elmas Yok!" to player

command /K5KılıcAlUlagn
tirgger:
    if arg 1 has 64 diamond:
    give 1 diamond sword of Sharpness 4 unbreaking 3 fire aspect 2 named "&4Keskinlik 5 &ckılıc" to arg-1
    send "&fServer: &6Kılıc Başarıyla Satın Alındı!" to player
    remove 64 diamond from arg 1
else:
    send "&fServer: &6Yeterli Elmasın Yok!" to player

Arkadaşlar Yorumlarınızı Bekliyorum Kendimi Nasıl Geliştirebilirim Forma Girdiğim Yaşa Bakmayın Yaşım : 12

Function öğrenebilirsin.
Böylelikle en basit şekilde şu bir skript için 4 5 tane komut çıkarmaktan kurtulursun.

Kendini geliştirmeye yolunda atabileceğin en büyük adım olacaktır.
Yolun açık olsun kardeşim, daha iyi yerlerde görme dileğiyle, başarılar <3​

Yeni başladığın için, başarılı bir skript. Pes etmeden devam et.​

Bildiğim kadarıyla paylaşım konusu açabilmek için en az 3 görsele sahip olan bir konu açman gerekiyor. Onun dışında Faction sunucuları için güzel bir skript olabilir.

EE Abilerim Ablalarım Yorumlarınız İçin Teşekkürler ama Şuan Denedim Birşey Yüzünden Skript Hata veriyor ve Enchantlar Çalışmıyor Bi Bİlginiz varmı Yardımcı Olabilirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl