Çözüldü Elmas premiumum çalındı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Broox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 832
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Broox

Hea?
Elmaslar
81
Minecraft
Bilmemki

Discord:

Broox#8998

Arkadaşlar selamun aleyküm. Bu gün bi siteden ilk kez Minecraft herşeyi değişen premium aldım 70 TL'ye herşey iyi gidiyodu. Epostasını değiştim şifre değiştim. 1 saat falan geçti üzerinden skin değişeyim dedim bi baktım hesap girmiyor dedim şifreyi mi yanlış yazdım sonra şifre sıfırlama talebinde bulundum şöyle bişey yazdı bana kısacası "Bu hesap eski eposta adresine geri döndü. Eğer bunu siz yapmadıysanız destek talebinde bulunun". Böyle şeyler yazdı. Benim anlamadığım olay şu, ben epostayı değişiyorum şifreyi değişiyorum adam yinede hesabı geri alabiliyor o zaman ne amacı var bu elmas premiumun???

Arkadaşlar selamun aleyküm. Bu gün bi siteden ilk kez Minecraft herşeyi değişen premium aldım 70 TL'ye herşey iyi gidiyodu. Epostasını değiştim şifre değiştim. 1 saat falan geçti üzerinden skin değişeyim dedim bi baktım hesap girmiyor dedim şifreyi mi yanlış yazdım sonra şifre sıfırlama talebinde bulundum şöyle bişey yazdı bana kısacası "Bu hesap eski eposta adresine geri döndü. Eğer bunu siz yapmadıysanız destek talebinde bulunun". Böyle şeyler yazdı. Benim anlamadığım olay şu, ben epostayı değişiyorum şifreyi değişiyorum adam yinede hesabı geri alabiliyor o zaman ne amacı var bu elmas premiumun???
minecraft.net dışında hiç bir yerden premium alınmaz. Her şeyi değişse bile yine de alır, aynı olay steam de başıma geldi eposta her şeyini değişmiş adam, bilet oluşturup kart bilgilerimin bir kaçını ve oyun kodu yazınca ertesi gün aldım hesabı.

adam da aynı şeyi yapmıştır minecraft sistemini bilmiyorum ama satın aldığı kart bilgilerini girmiştir vermişlerdir direk hesabını.

Aldığın yere yazmanı ve olayı anlatmanı tavsiye ederim ve Minecraft dışında bir yerden premium alma geçmiş olsun

Bir kere başıma gelmişti hep boş bahanelerle geri çeviriyorlar.

minecraft.net dışında bir yerden bir daha premium alma ve aldırma.

Geçmiş olsun dostum parana yazık olmuş.

Minecraft premium hesap satan yerler çalıntı hesaplar satıyorlar ve bu yüzden bu hesaplar gidici oluyor. Hesabın sahibi çalındığını anlayınca kullandığı kart bilgilerini girerek hesabı geri almıştır. Discord üzerinden benim ile iletişime geçebilir misiniz? Geçmiş olsun..

Echale#0109

Bu sitelerde satılan premiumlar çalıntılar. Yoksa birisi çıkıp da 250 TL'ye satılan bir oyunu %30'u fiyatına satmaz. ,
Premium'unuza veda edin bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl