Çözüldü Elmas bloğu Sahip edinme Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

★尺ythoseOFFICAL »

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
10
Minecraft
RythoseOFFICAL
Facebook
@RythoseOffical.dl

Discord:

RythoseOFFICAL | Serkan BEYDANOL#9510

Merhaba arkadaşlar ben bi sunucu açtım opskyblock herkezin kayıt olmasını istiyorum ama hiç böyle adakit aldıktan sonra birbirine bişey veremesinler itemin altında lore olarak yani:

Sahip > RythoseOFFICAl

Site > felansite.* olsun atıyom

Ben şunu istiyorum sizlerden bana -/adakit yazdığında 4 stek elmas blok gelicek ama elmas bloğun altında üstteki dediklerim olucak itemsp gibi başka birine verilemeyecek sadece alan kişi kullanabilecek kırıp alsa bile hala Sahibi olucak, şimdiden teşekkürler anlamadıyosan bugsuz olacak adakit istiyorum itemsp + 4 stek elmas bloğu ama başka biri alamıcak sahipli olucak yani, teşekkürler...

İmzanda

@» Skripter

@» Developer

@» Pluginer

@» Configer
yazıyor ise sen bizim üstadımızsın. Üstad, sen neden böyle basit bir skript istiyorsun ?

Bu basit bişey değil denedim bir çok kez plugin kodladım yinede olmadı! Dostum galiba anlamadın ben sizden adakit skripti istemiyorum elmas blok sahiplenme olucak @lordofkeci nin yaptığı itemsp plugini gibi anladın ;)

Günlük ödül ada kiti yerine çok daha kullanışlı. Böylece hiç bir sorun kalmaz.

Anlamadınız galiba neyse ben yaptım ;)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sen anlamıyorsun dostum, hem pluginer hem developer hem skripter hem de configermişsin. Al bakalam üstad.
Kod:
command /adakit [<offlineplayer>]:
    trigger:
        if arg-1 is set:
            if player has the permission "adakit.admin"
                if {ssss::%arg-1%} is set:
                    delete {ssss::%arg-1%}
                    send "&6&lAdakit &c%arg-1% &7adlı kişinin adakit hakkını sıfırladınız." to player
                    if arg-1 is online:
                        send "&6&lAdakit &c%player% &7adlı yetkili sizin adakit alma hakkınızı sıfırladı." to arg-1
                else:
                    send "&6&lAdakit &ckişinin zaten adakit alma hakkı duruyor." to player
            else:
                invoke "adakit" from player
        else:
            invoke "adakit" from player
sub "adakit":
    if {ssss::%parameter-1%} isn't set:
        send parameter-1 title "&6&lAdakit" with subtitle "&3Başarıyla alındı."
        give 256 diamond block with lore "&f ||&cSahip: &4%parameter-1%||&f ||&6www.*.*" to parameter-1
        set {ssss::%parameter-1%} to 1
    else:
        send "&6&lAdakit &cSadece 1 defa alınabilir." to parameter-1
on click:
    if "%lore of player's tool%" contains not "&cSahip: &4%player%":
        cancel event
        send "&6&lAdakit &cSadece sizin olan adakiti kullanabilirsiniz." to player
on drop:
    if "%lore of player's tool%" contains "&cSahip: &4%player%":
        cancel event
        send "&6&lAdakit &cAdakitinizi yere atamazsınız." to player
istediğim şey bu değildi sanırım anlamadın neyse ben hallettim skript yazdım okey :D :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası basit gibi gözüktü. Developer ve skripter olan biri bunu yapabilir.
Dostum anlamamışa benziyorsun neyse ben yaptım yinede yorum yaptığınız için teşekkürler....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl