Çözüldü Elitrayla uçarken TPS düşmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bolib945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 160
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bolib945

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
16
Minecraft
bolib945
Merhabalar, sunucumda 5-6 kişi oynuyoruz makinem işlemci R9 5900x 8GB Ram. Spark profilerı bırakıyorum buraya sebebi için yardımcı olur musunuz?

Elytra oyuncuya baya bi' hız kazandırdığı için movement etkinliğini çok fazla tetikliyor gibi görünüyor eğer kapatma özelliği varsa sadece belirli bir dünyada kullanımına izin vermeyi deneyin ama yine de bunun çok büyük bi' tps düşüşü yaşatacağını sanmıyorum belki de oyuncular elytra ile açılmamış chunklara doğru hızlı bi' şekilde gidip onları açtığı zaman sunucuya yük bindiriyor olabilir.

İyi forumlar <3

Merhabalar, sunucumda 5-6 kişi oynuyoruz makinem işlemci R9 5900x 8GB Ram. Spark profilerı bırakıyorum buraya sebebi için yardımcı olur musunuz?
Chunk yüklenmesi makineyi yorabilir eklenti desteği ile tüm chunkları yükleyip kapatarak makine üstünden yükü belli oranda alabilirsiniz.

Chunk yüklenmesi makineyi yorabilir eklenti desteği ile tüm chunkları yükleyip kapatarak makine üstünden yükü belli oranda alabilirsiniz.
Chunky ile 10 bin blok açtım fakat neden oluyor anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl