nadir_aksolotl
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- nadir_aksolotl
Discord:
nadir_aksolotl.
nadir_aksolotl.
juratempest
Bir skript ile hileyi engelleyemezsiniz. Matrix gibi ücretli anticheatlere yönelebilirsiniz (resmi olarak engellendiği yazmıyor ama geleştiriciye sorabilir/eklenmesi için rica edebilirsiniz)Merhabalar minecraft sunucumda çok fazla elitra target hilesi var çesitli anti cheat pluginleri denedim (ücretsiz olanları) ama çokta birşey değişmedi bunu engellemek için bir skript varmı?
blockprojectmc1
Bir skript ile hileyi engelleyemezsiniz. Matrix gibi ücretli anticheatlere yönelebilirsiniz (resmi olarak engellendiği yazmıyor ama geleştiriciye sorabilir/eklenmesi için rica edebilirsiniz)
juratempest
Oyuncular elitra ile bir hedefe kitleniyor ve hedefin etrafında aynı pozisyonda bir kuş gibi dönerek saldırı yapıyor (killaura but with elitra). Biraz bilinmeyen ve yeni popüler bir hile.hocam tam olarak anlamadım arkadaşın dediğini o yüzden skript yazdırmak için chat gpt yi önerdim vulcan grimac aac polar vs. gibi paralı hile korumaları kullanarak hileleri engelleyebilirsiniz
nixolyw
Şuana kadar dünyadaki hiçbir Anticheat veya Skript Elytra Target hilesini engelleyemiyor. Boşuna para ödemeyin, Sadece özel pluginler var.Merhabalar minecraft sunucumda çok fazla elitra target hilesi var çesitli anti cheat pluginleri denedim (ücretsiz olanları) ama çokta birşey değişmedi bunu engellemek için bir skript varmı?
salam

apcu
Detaylıca anlatabilir misin bu hileyiMerhabalar minecraft sunucumda çok fazla elitra target hilesi var çesitli anti cheat pluginleri denedim (ücretsiz olanları) ama çokta birşey değişmedi bunu engellemek için bir skript varmı?
dostveviski
nixolyw
Adamın sunucusu Elytra ile vs atılan bir sunucu olduğu için bunun koruması gerekiyor. Kapatırsa oyuncular uçmadan nasıl düzgün pvp atsınlar :DBunu skript ile ya da başka bir pluginle engellemenizi tavsiye etmem, sürekli kontrol yapacağı için optimizasyon sorunu yaşayabilirsiniz. DeluxeCombat eklentisinde komple Elitra kullanımını kapatma ayarı mevcut, ücretli bir PVP eklentisidir ama parasının hakkını verir, 2019'dan bu yana kullanıyorum, performans sorunum da olmadı bu eklentiden kaynaklı.
dostveviski
Esnek bir elitra ayarlama seçeneği de mevcut eklenti içerisinde tamamen kapatmasına gerek yok.Adamın sunucusu Elytra ile vs atılan bir sunucu olduğu için bunun koruması gerekiyor. Kapatırsa oyuncular uçmadan nasıl düzgün pvp atsınlar :D
nixolyw
Genede bu ayarların hiçbiri elytratargetı koruyamaz sadece özel yazılmış eklentiler.Esnek bir elitra ayarlama seçeneği de mevcut eklenti içerisinde tamamen kapatmasına gerek yok.
Ekli dosyayı görüntüle 271700Ekli dosyayı görüntüle 271701Ekli dosyayı görüntüle 271702Ekli dosyayı görüntüle 271703
gibi gibi hitelist blacklist, region blacklist ayarları mevcut daha.
dostveviski
nixolyw
GrimAC'de engellemiyor GrimAC'nin geliştiricisi ile birlikte özel versiyonunu yapmıştık ama bypasslandı ve herkese yayılmamıştı sadece ElytraTargetı genel olarak kullanılan sunuculara verildi. şuana kadar Matrix dışında engelleyen bir anticheat yok ama yazdığım özel plugin ile engellemeyi sağladım şuanda yayında.GrimAC kullanabilirsin hocam, (editlediğim bir configim var dilersen seninle ücretsiz paylaşırım) evet ücretsiz bir anti cheat olmasına rağmen bence gayet iyi tespit ediyor. Verecek paran varsa polar, polar çok maliyetli geldiyse vulcan tavsiye ederim.
nadir_aksolotl.
Pluginin adı ne birde paralımı?GrimAC'de engellemiyor GrimAC'nin geliştiricisi ile birlikte özel versiyonunu yapmıştık ama bypasslandı ve herkese yayılmamıştı sadece ElytraTargetı genel olarak kullanılan sunuculara verildi. şuana kadar Matrix dışında engelleyen bir anticheat yok ama yazdığım özel plugin ile engellemeyi sağladım şuanda yayında.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!