- Elmaslar
- 413
- Minecraft
- ZergiYT
Discord:
Zergi#9302
Zergi#9302
Zergi#9302
Tesekkrğler efendimmHoş duruyor.
Aynen cok Belli ediyor Kendini Fake olduğunuAhmetMelihTR fake çok belli.
Paket'e geçicek olursak az önem verin kardeşim +500 indirme yazıyorsunuz resimleri sunucu tanıtım konusundan alıyorsunuz ordan burdan alıyorsunuz.
Diğer plugin paketlerinden hiç bir fark'ı yok bu paketinde.Her zaman ki gibi.
Zergi#9302
Nasıl bekliyordun acaba spigottaki bütün parali pluginlerimi koyayim hee yazdığın cevap çok gereksizAhmetMelihTR fake çok belli.
Paket'e geçicek olursak az önem verin kardeşim +500 indirme yazıyorsunuz resimleri sunucu tanıtım konusundan alıyorsunuz ordan burdan alıyorsunuz.
Diğer plugin paketlerinden hiç bir fark'ı yok bu paketinde.Her zaman ki gibi.
Zergi#9302
Çalışmıyor direk oyundan kickleniyorApez Huzuni falan çalışıyormu indirmedm bugun yüklicem
peki 1.8 için yuklesem olurmu ?Çalışmıyor direk oyundan kickleniyor
Zergi#9302
1.8 için olmaZpeki 1.8 için yuklesem olurmu ?
seni yoruyorum belki ama bugun yuklicem inşallah ne grupları var birde kaç adet vip var ve bazılarına şöyle bişey vardı Nomral vip kitini MegaVip Alabiliyoru Megavipinkinide Ultra Vip Vip isimlerini örnek verdim1.8 için olmaZ
Zergi#9302
Bizi izlerseniz ilerdeki atacağım paketlerden haberdar olabilirsiniz yakında tamemen türkçe paketi aticagimseni yoruyorum belki ama bugun yuklicem inşallah ne grupları var birde kaç adet vip var ve bazılarına şöyle bişey vardı Nomral vip kitini MegaVip Alabiliyoru Megavipinkinide Ultra Vip Vip isimlerini örnek verdim
yada normal vip bütün vip kitlerini alabiliyordu CEvapunu alırsam sevinirim Ve Paket Harika ötesi devamını bekliycem
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!