ElitePluginS | Survival /*\ Hile Koruma /*\ - Türkçe | V.3 - Yeni Eklentili - 1.7.X - Plugin Paketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zergi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 17.384
  • Etiketler Etiketler
    pkaet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güncel

AhmetMelihTR fake çok belli.

Paket'e geçicek olursak az önem verin kardeşim +500 indirme yazıyorsunuz resimleri sunucu tanıtım konusundan alıyorsunuz ordan burdan alıyorsunuz.
Diğer plugin paketlerinden hiç bir fark'ı yok bu paketinde.Her zaman ki gibi.

Paket'e geçicek olursak az önem verin kardeşim +500 indirme yazıyorsunuz resimleri sunucu tanıtım konusundan alıyorsunuz ordan burdan alıyorsunuz.
Aynen cok Belli ediyor Kendini Fake olduğunu

Pluginer aranır Skyp depremzede14789 :)

Nasıl bekliyordun acaba spigottaki bütün parali pluginlerimi koyayim hee yazdığın cevap çok gereksiz

Pluginer arıyorum serverime skyp depremzede14789 ! EKLEYİN KONUŞALIM PAKET YAPCAK YANİ EDİTLİCEK !

Apez Huzuni falan çalışıyormu indirmedm bugun yüklicem

seni yoruyorum belki ama bugun yuklicem inşallah ne grupları var birde kaç adet vip var ve bazılarına şöyle bişey vardı Nomral vip kitini MegaVip Alabiliyoru Megavipinkinide Ultra Vip Vip isimlerini örnek verdim
yada normal vip bütün vip kitlerini alabiliyordu CEvapunu alırsam sevinirim Ve Paket Harika ötesi devamını bekliycem

seni yoruyorum belki ama bugun yuklicem inşallah ne grupları var birde kaç adet vip var ve bazılarına şöyle bişey vardı Nomral vip kitini MegaVip Alabiliyoru Megavipinkinide Ultra Vip Vip isimlerini örnek verdim
yada normal vip bütün vip kitlerini alabiliyordu CEvapunu alırsam sevinirim Ve Paket Harika ötesi devamını bekliycem
Bizi izlerseniz ilerdeki atacağım paketlerden haberdar olabilirsiniz yakında tamemen türkçe paketi aticagim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl