benjamin17
x
aslında deluxemenus de yaptığım material ınc yi yaptığım zaman deri set geliyor yani LEATHER_HELMET olarak ayarlı ama kostüm hali gelmiyor geliştiriciye ulaşmak bi hayli zor yani orda deri set geliyorsa bi yerde tanım eksikliği olabilir mi ? yani oraya tanımlamak için bşaka bişey daha mı yapmamız gerekiyor onu bulamadım.Wiki üstünden biraz gezindim, yapımcı discordunda biraz dolaştım ve youtube videolarını taradım fakat kesin bir sonuca ulaşamadım.
Eklemek istediğiniz özel setin custom model datasını hangi item uyumlu ise o şekilde elitearmor konfigine ekleyin ve örnek olarak şunu yapın:
IRON_HELMET:itemidnumarası
ancak bunun işe yarayacağını pek sanmıyorum. Gördüğüm kadarıyla özel model desteği ile ilgili bir kaynak yok. Geliştirici ile iletişime geçip daha detaylı bilgi almanız daha doğru olur.

benjamin17
material: LEATHER_HELMETaslında deluxemenus de yaptığım material ınc yi yaptığım zaman deri set geliyor yani LEATHER_HELMET olarak ayarlı ama kostüm hali gelmiyor geliştiriciye ulaşmak bi hayli zor yani orda deri set geliyorsa bi yerde tanım eksikliği olabilir mi ? yani oraya tanımlamak için bşaka bişey daha mı yapmamız gerekiyor onu bulamadım.
x
Aynen öyle deluxemenuye ekler gibi yapınca demir kılıç şeklinde geliyormaterial: LEATHER_HELMET
model_data: idnumarası
Şeklinde ekleme yapmanız gerekir. Eklemek istediğiniz iteme dair id numarasını /iacustommodeldata item şeklinde komut yazarak bulabilirsiniz. Elitearmor plugini ile deluxemenu pluginlerinde bu sistem işleyişi farklı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden deluxemenu ye item ekler gibi ekleme yapamazsınız
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!