Cetxrail#1511
Yorumunuz için teşekkürler, arka çok boş kaldığı için bu tarz bir girişimde bulundum.Yazı daha iyi olabilirdi ve arkasına ağaç koymak, bence kötü gösteriyor.
Ola bilir evet ama piknik teması yaratmaya çalıştım. TeşekkürlerAraba aşırı saçma olmuş orda başarılar.
Eyvallah teşekkürlerDert değil, çok fazla takmamak gerek bu tarz durumları. Yaptığın işe düzgün bir şekilde odaklandıktan ve saygı çerçevesini aşmadıktan sonra otomatik olarak düzgün eleştirileri kendine almaya başlarsın. Bomboş yorum yapanları kafaya bile takmazsın bile, o yüzden kim ne derse desin sen yaptığın işte çaba göstermeye ve ilerlemeye bak :melek:
iKaanStrafe
Cetxrail#1511
Teşekkürler.Gayet güzel bir tasarım olmuş.
Cetxrail#1511
Gerçekten de acele işe şeytan karışıyor çok teşekkürler bilgilendirme için.Yaptığınız çalışma gayet güzel olmuş tebrik ederim. Ayrıyeten
Ekli dosyayı görüntüle 117976Ekli dosyayı görüntüle 117978
Teşekkürler
Her zaman olduğu gibi yine dillere destan muazzam bir sunucu logo tasarımı çalışması olmuş ki şahsen ben çok da beğendim. Eline sağlık :<3: ?
Cetxrail#1511
Teşekkürler, nedense bu font benim çok hoşuma gidiyorGüzel bir çalışma olmuş, font değişirse daha güzel olabilir.
X for xCruwzy#7568
zen#3445
Cetxrail#1511
Hoş bir logo çalışması olmuş, eline sağlık. :<3:
Eyvallah çok teşekkürlerGerçekten çok başarılı harikasınız :8 :melek:
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!