Tasarım Elit Guiler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Amoreas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 379

Amoreas

Tasarımcı
Elmaslar
1.163
Minecraft
Amoreas

Discord:

amoreas

1777217927001.webp

1777217937430.webp

Son zamanlarda yeni bir büyük projeye dahil olmam istendi ve böyle yaklaşık +20 gui hazırlmam gerekiyor. Şu ana kadar yaptığım en anlamlı gui packini yapıyorum. Tasarım olarak iç dizayn gerçekten elimden geldiğince iyi yapmaya çalışıyorum, gui dışı ve çerçeveler vs. basit tutman gerektiği söylendi, serbest olsaydım gerçekten şahane şeyler aklımda vardı. Minecraft tabanlı ideal ve gerçek piksel sanat işi. Görüşleriniz nelerdir mc_elmas

Gayet kaliteli işler çıkarcağınızdan eminim. Yanlız meslek menüsündeki itemların boyut farkı biraz sinir bozucu fikrimce

Kalite her yerde kalite bu tasarımlarında hepsinin ayrı güzel olucağına eminim

Tek önerebileceğim şey 1. GUI'deki ikonlar biraz daha hizalanabilir ve daha güzel bir çizim tercih edilebilir, onun dışında gayet güzel olmuş elinize sağlık.

Öncelikle çok güzeller. Ama şu itemler gerçekten biraz devasa olmuş ve çok güzel tasarımı bozuyor. Gerçekten piksel piksel çizim mi yaptın. Çok profosyonel.

Son düzenleme:
Eline emeğine sağlık, şu ana kadar gördüğüm en temiz tasarımlardan biri olmuş.

Select a job guisinde yer alan büyük ikonlar kasıtlı olarak öyle yapıldı, sebebini bilmiyorum öyle yapılması istenildi ama öncesinde böyle yapmıştım
1777279153368.webp

Gayet güzel ve başarılı elline sağlık

Görev bakma guisi
1777313270456.webp

Galiba büyük olmasının asıl sebebi kullanıcıların tıklarken o alanları tam kapsaması 4 x 4 gibi görünüyor

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl