Eleştirine ihtiyacım var!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TulparMC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 153
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TulparMC

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Sunucu Sahibi
Elmaslar
37
Minecraft
TulparMC

Discord:

YmirSG

Şubat ayında oynayacak bir sunucu bulamadığım için giriştiğim bu yolda ilk hedefim oynanabilir biraz eski kafada modern sistemlerin abartılmadan dozunda tutularak hem eski nesili hemde yeni nesili memnun edebilecek bir sunucu kurmaktı. Şöyle ki bu işin içine ne kadar girersen o kadar sunucudan uzak kaldığını farkettim çünkü oynayacak zamanın kalmıyor bir noktada ve oyuncu gözünden istesende bakamıyorsun. Sizden saygılı bir biçimde a-z'ye eleştirebileceğiniz önerebileceğiniz her şeyi duymak istiyorum. Sizi sunucuma davet etmiyorum bu forumda görüyorumki yıllardır oynayan oyuncular var sizlerden eleştiri iletmenizi istiyorum. İp vermek etmek yasak mı bilmiyorum umarım bu konu da yasak değildir ama profilden zaten ip'ye vb. bilgilere ulaşabilirsiniz.

Umarım değerli görüşlerinizi paylaşırsınız. İyi forumlar...

Bebeler için sunucu yap ya da yapma bir çok insan vakit ayıramıyor oyunlara illaha yapacaksan da bağımlı etmelisin insanları bir şekilde ki sorumluluklarını bir kenara bırakıp oynasınlar

Bebeler için sunucu yap ya da yapma bir çok insan vakit ayıramıyor oyunlara illaha yapacaksan da bağımlı etmelisin insanları bir şekilde ki sorumluluklarını bir kenara bırakıp oynasınlar
vakit ayırılabilecek bir yer kaldı mı

Herkese hitap eden bir sunucu olmaya çalışıyoruz ama düzene de önem veriyoruz...
vakit ayırılabilecek bir yer kaldı mı
İşte bunun için eleştirilerinizi bekliyorum sunucuyu inceleyip :)

Herkese hitap eden bir sunucu olmaya çalışıyoruz ama düzene de önem veriyoruz...

İşte bunun için eleştirilerinizi bekliyorum sunucuyu inceleyip :)
Bağımlı etmeye uğraşmalısın yoksa vakit ayırmazlar nasıl yapacağını bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl