Eleştiriler

Deleted User 12948

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
9

Discord:

yk

Selam, bu konunun amacı biraz eleştiri hatta biraz YOKETME.

İlk konumuz dakka başı konunun başlığını okuyup, biraz da içeriğini okuyup hemen uzun bir cümle kurup (adminler yorum kasıyor zannetmesin diye) yorum atanlar. Bu embesil --- ister 20bin kelimelik konu oluşturun 2 cümlelik yorum atarlar ve attıkları yorum da zaten sırf yorum atmak için. Sizi ----- veya konunuzu umursadıkları falan yok kendinizi önemli hissetmeyin :D

İkinci konumuz sanki kendisi makale yazıyorcasına türkçe yazanlar. Bu insanlar da egoist ve kibirli insanlardır. Kendilerini her daim sizden üstün görürler, ha türkçeye önem vermek önemli değil mi? Tabiki de önemli ama bunu aşırı abartıyorsunuz, burası TDK değil (buranın adminlerine vb. sözüm yoktur). Mefailü Mefaili Vasıtasıyla Ecnebi-en Kitabu hasdhsadh
(linç yiyecem veya herkes kendi fikrini ortaya koyacak hadi bakalım ikinci konu yüzünden, ay sizin sebebiniz vardır şimdi düzgün yazmak için :D)

Üçüncü konumuz smt, admiraldus ve eski diğer yetkililer. (siz yazın bunu da amaan)

dördüncü konumuz benim gibiler, her insanda hata ararlar :D (yazam da bana laf konduraman)

EVET ARKADAŞLAR KESİNLİKLE HİÇ BİR KİMSEYE SALDIRI AMAÇLI YAPMADIM (Doğru bu), BURDAKİ İNSANLARIN HEPSİNİ İÇTENLİKLE SEVİYORUM (!)!(!(!(=!)!()!()!(!)()(!), TSCHÜSS BABAŞ, adminler konumu silmen güzel oldu yah.

yorumlarınızı bekliyorum. Ben §ErQy571§

HEHEHEHEHE

Moderatör tarafından düzenlendi:
İlk konumuz dakka başı konunun başlığını okuyup, biraz da içeriğini okuyup hemen uzun bir cümle kurup (adminler yorum kasıyor zannetmesin diye) yorum atanlar. Bu embesil evlatları ister 20bin kelimelik konu oluşturun 2 cümlelik yorum atarlar ve attıkları yorum da zaten sırf yorum atmak için. Sizi sikledikleri veya konunuzu umursadıkları falan yok kendinizi önemli hissetmeyin :D
Vallaha ilk görüşünü acayip destekliyorum hocam. Ayrıca bir yerden sonra o kadar itici ki.
Örnek bir kaç yorum.
Sunucunuz gerçekten çok güzele benziyor. Yarın gelip oynamak için sabırsızlanıyorum.
Turnavınız gerçekten ilgimi çekti normalde oyunu oynamıyorum ama eğer turnuva yaparsanız kesinlikle katılırım.

Bence kimin nasıl yazdığına dair yaptığın yorum saçma, insanlar nasıl istiyorsa öyle yazabilir. Bunun dışında ben de forumun çok ütopik olmasına karşıyım. Bir ara forum içinde birisiyle tartıştığım için uyarı almıştım.

d14S6y.png

Kimin nasıl yazdığına dair yaptığın yorum saçma, insanlar nasıl istiyorsa öyle yazabilir. Bunun dışında ben de forumun çok ütopik olmasına karşıyım. Bir ara forum içinde birisiyle tartıştığım için uyarı almıştım.

a6kdrcixSfKqHCzfvzpPtg.png
:) Everyone is right for themselves in here, no one can change that.

Vallaha ilk görüşünü acayip destekliyorum hocam. Ayrıca bir yerden sonra o kadar itici ki.
Örnek bir kaç yorum.
Sunucunuz gerçekten çok güzele benziyor. Yarın gelip oynamak için sabırsızlanıyorum.
Turnavınız gerçekten ilgimi çekti normalde oyunu oynamıyorum ama eğer turnuva yaparsanız kesinlikle katılırım.
ıyyy tiksindim :D kime gönderme var acaba

Argo ve küfür olmasa konuya ellemezdim ama en azından onları sansürleme gereği duydum. Bilmem doğru mu yaptım?

Eleştirilerinin bir kısmına hak veriyorum fakat forum kuralları gereğince biraz daha uygun dille yazabilirdiniz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl