0/500 eldencraft.com.tr ⚔️ ELDENCRAFT ⚔️ Emek Skyblock Evrimi | 1.20.4 | Adanı Değil, Krallığını Yönet! 👑 (AÇILDI!!)

ELDEN CRAFT

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Swinery0

Discord:

zswi

Minecraft Sunucu Adresi
eldencraft.com.tr
Sunucu Sürümü
1.3 - 1.20.4
Sunucu Slotu
500
Sunucu Türü
Skyblock
Zorluk Seviyesi
Emek

ELDEN CRAFT: GÖKYÜZÜNÜN KADİM EFSANESİ DOĞUYOR!

Sıradan, kopya sunuculardan sıkıldın mı? Emeklerinin karşılığını aldığın, her blokta kaliteyi hissettiğin o eski Skyblock ruhunu, modern 1.20.4 mekanikleriyle birleştirdik. Burası sadece bir sunucu değil; senin krallığının doğuş noktası!

🌐 SUNUCU BİLGİLERİ​

✨ NEDEN ELDEN CRAFT?​

🎭 KADİM HİYERARŞİ SİSTEMİ: "Tarnished" olarak başladığın bu yolda, rütbeleri tırmanarak gökyüzünün efendisi ol. Her rütbede seni bekleyen özel yetkiler ve efsanevi prefixler!

⚖️ DENGE ÜZERİNE KURULU EKONOMİ: Enflasyona yer yok! Oyuncular arası ticaretin kalbinin attığı, emeğinin her kuruşuna değdiği adil bir borsa sistemi.

🎨 GÖRSEL ŞÖLEN (ÖZEL PACK): Sunucumuza özel Resource Pack ile Minecraft'ın sınırlarını zorla. Göz yormayan Scoreboard, modern TAB listesi ve epik hologramlar!

🐲 ZİNDANLARIN MUHAFIZLARI: Sadece ada genişletme, savaşçı ol! Belirli saatlerde uyanan Kadim Bosslar ile çarpış, efsanevi eşyaların tek sahibi ol.

📅 ELDEN TAKVİMİ: HER GÜN AYRI AKSİYON!​

• 🌾 HASAT MEVSİMİ: Tarımda sınır tanımayanlara ödül yağmuru!
  • ⛏️ KARANLIK MADEN: Kazmanı konuştur, nadir cevherleri herkesten önce kap.
  • 🎲 KADER BLOĞU: Şansına güveniyor musun? En nadir eşyalar bir blok uzağında.
  • 📦 ENVAY (ENVOY): Gökyüzü yarılıyor, sandıklar düşüyor. Kapışmaya hazır mısın?
  • 👹 DEV BOSS SAVAŞI: Tüm sunucunun tek bir dev canavara karşı verdiği epik mücadele!

🎁 İLK ADIMDA YANINDAYIZ! (AÇILIŞA ÖZEL)

• 🎒 Gelişmiş Başlangıç Kiti: Hayatta kalman için her şey hazır.
  • 🗳️ Oylama Ödülleri: /vote yazarak anında 15,000 Dinar,Süreli Fly ve dahasını kazan.
  • 🎁 Discord Çekilişleri: Ücretsiz VIP ve Kasa Anahtarı fırsatları.
  • 🔗 Hesap Eşleme: Discord'unu bağla, sürpriz hediyeni kap!

🔥 YERİNİ ŞİMDİDEN AYIRT! Özel avantajlar ve açılış tarihi için hemen Discord'a gel, büyük açılışı kaçırma ve gökyüzündeki yerini al!

Ekli dosyalar

• 4.webp
    4.webp
    216,4 KB · Görüntüleme: 27
  • 3.webp
    3.webp
    139,1 KB · Görüntüleme: 26
  • 2.webp
    2.webp
    205,4 KB · Görüntüleme: 27
  • image1.webp
    image1.webp
    338,3 KB · Görüntüleme: 24
Görseller güzel görünüyor, elinize sağlık. Sadece biraz daha detay eklenip konu tasarımı da dahil edilse çok daha etkileyici olurdu diye düşünüyorum.

Tatlı bir konu tasarımı eklenebilir görseller shader ile hoş sadece aynı spawn haritasını görmekten üşenmiştir bazıları ilerleyen zamanlarda değişebilir başarılar dilerim

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl