Elde Kalmış 2 Spawn başlangıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet engellemenin maalesef bir yolu yok.
Sunucumuzun haritasını çaldıkları için sunucumuzu kapatmak zorunda kaldık.
Gerçekten öyle bir insanlar var ki karşı tarafı düşünmeden davranıyorlar.
Sunucumuzu o kadar korumaya çalışsak da adamlar yine indiriyorlar.
Gerçekten üzücü bir şey...
Ama tabii böyle olucak diye Buildi bırakmamak gerek
Bende zaten AntiWDL gibi bir plugin yazmaya çalışıyorum.
Bu plugin daha korumalı ve bedava olucak.
:D Antiwdl ile bir şey yapamazsin veya yazsan da yapicağin hiç bir şey yok şöyle düşün
Sen bir plugin tasarladin litemotd v.b lancherlari engelledin 5 6 tane ama gör bak ki adam bir tane daha lancher yazicak
Ve pluginin o yolu kapatamicak bu böyle sürücek sen ne kadar engellesende o kadar açik çikicak
Bir nevi minecraftin tasarimcilari gibi adamlar ne kadar versiyon güncelleştirme çikarsada buglar ortaya çikiyor :)

plugin tasarladin litemotd v.b lancherlari engelledin 5 6 tane ama gör bak ki adam bir tane daha lancher yazicak
Ve pluginin o yolu kapatamicak bu böyle sürücek sen ne kadar engellesende o kadar açik çikicak
Bir nevi minecraftin tasarimcilari gibi adamlar ne kadar versiyon güncelleştirme çikarsada buglar ortay
Aynen anladım dediğini
Bu adamlar yüzünden gelişmiyoruz işte...

Launcher he :D O kadar uğraşmaya değmez. Map satın al. AntiWDL gibi pluginler yazarsan kimse haritanı indiremez. Ve bu map çalınmasının bir çok çözümü var.

Aslına bakarsak AntiWDL bu görevi işlemiyor. yani demek istediğim hacklenmeyen bir telefon yoktur örnek veriyorum çalınmayan birde map olmaz! zaten bazı programlar sayesinde mapleriniz çalınır bu yüzden @CAN147 gibi eklenti yapma gibi işlere başlamanızı tavsiye ederim ücretsiz paylaşmak veya ücretli paylaşmak değil mevzu eğlenerek sevdiğin işi yapmak. map yaptırmayı gerçekten bende saçma buluyorum. sadace fikrimi söylüyorum @CAN147 nin dediği gibi baltalamak değildir amacım. fakat map yaptırmaktansa kendim map yapmayı büyük reislerden öğrensem daha iyi olurdu gerçi biraz öğrendim Medieval Bilgim iyidir @LySoon bilir..

Evet engellemenin maalesef bir yolu yok.
Sunucumuzun haritasını çaldıkları için sunucumuzu kapatmak zorunda kaldık.
Gerçekten öyle bir insanlar var ki karşı tarafı düşünmeden davranıyorlar.
Sunucumuzu o kadar korumaya çalışsak da adamlar yine indiriyorlar.
Gerçekten üzücü bir şey...
Ama tabii böyle olucak diye Buildi bırakmamak gerek
Bende zaten AntiWDL gibi bir plugin yazmaya çalışıyorum.
Bu plugin daha korumalı ve bedava olucak.
İnşallah diyelim[DOUBLEPOST=1523103306,1523102968][/DOUBLEPOST]Mojang a ticket atip
Sunuculara sadece vanilla surumlerle girmeye izin vermelerini isteriz.
Vanilla harici herşeyi reddeden client.
Örn Valve Community server lara hile korumasi desteği vs vermiyor. Zaten uyarıyor.

Hala olmuyosa mojang ın rezilliği...
Çunku dediğiniz mantığa göre her oyun mapi yukluyor...

Herneyse zaten TR de buildin gelişmeme sebebi bu.
Bende Global e geçicem zaten 10 nisandan sonra $ ile ödeme alicam.
TR yede satış yapmıycam.

Güzel build kanka.

İnşallah diyelim[DOUBLEPOST=1523103306,1523102968][/DOUBLEPOST]Mojang a ticket atip
Sunuculara sadece vanilla surumlerle girmeye izin vermelerini isteriz.
Vanilla harici herşeyi reddeden client.
Örn Valve Community server lara hile korumasi desteği vs vermiyor. Zaten uyarıyor.

Hala olmuyosa mojang ın rezilliği...
Çunku dediğiniz mantığa göre her oyun mapi yukluyor...

Herneyse zaten TR de buildin gelişmeme sebebi bu.
Bende Global e geçicem zaten 10 nisandan sonra $ ile ödeme alicam.
TR yede satış yapmıycam.
Ne farkederki ha yabanci ha türk herşekilde çalinabilir sunucu ben spigot 1.12 1.8 sunucu açiçagim ama senden harita alicagim ama haritanin çalinicagini düşünmem gerekiyor bu yüzden çelişkide kaliyorum müşteri böyle düşünür haritanin yaninda korumasi yok ama bir şekilde birşey üretirsen verirsen satişini daha iyi yapabilirsin :D

Ulen @LySoon u batırdınız adam satış yapamıycak yüzünüzden ben aldım kimse çalmadan kapandı sw bi şanslı benmiyim :D

Aslına bakarsak AntiWDL bu görevi işlemiyor. yani demek istediğim hacklenmeyen bir telefon yoktur örnek veriyorum çalınmayan birde map olmaz! zaten bazı programlar sayesinde mapleriniz çalınır bu yüzden @CAN147 gibi eklenti yapma gibi işlere başlamanızı tavsiye ederim ücretsiz paylaşmak veya ücretli paylaşmak değil mevzu eğlenerek sevdiğin işi yapmak. map yaptırmayı gerçekten bende saçma buluyorum. sadace fikrimi söylüyorum @CAN147 nin dediği gibi baltalamak değildir amacım. fakat map yaptırmaktansa kendim map yapmayı büyük reislerden öğrensem daha iyi olurdu gerçi biraz öğrendim Medieval Bilgim iyidir @LySoon bilir..

Bunuda ben mi söyleeceğim. Client Bypass[DOUBLEPOST=1523126595,1523126496][/DOUBLEPOST]
AntiWDL belirli yollari engelliyor litemotd gibi ama farkli lancherlarla girdiginde engellemiyor ipucu bu detayli bilgi verirsem
Herkez kolaylikla harita çalabilir çözümü yok olsa bile haritayi zaten görmek için oyuncu harita chunklarini indiriyor bilgisayarina
Eninde sonunda bir yolu olucaktir :D
Siz öyle sanmaya devam edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl