El-Anka Network- Açılıcak Olan Sunucumuz El-Anka Network İçin Yetkili Alımı | Küllerinden Yeniden Doğdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SirTrueWolf

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
13
Minecraft
SirTrueWolf

Discord:

SirTrueWolf#2663

Öncelikle Merhaba Değerli Mc-Tr Forum Sakinleri Yakında Açılıcak Olan Sunucum El-Anka Network İçin [8gb ram Ya da 7gb ram Olucak ve sunucu SkyBlock] Yetkili Alımı Yapıcağım
Eğer Aradığım Kriterlere Uygun Yetkili Bulursam Sunucuyu Açıcağım Aşşağıya Bir Form Bırakıcam
Bu Formu Doldurunuz...
İyi Forumlar.

ARADIĞIMIZ YETKİLİLERİ BULDUK

Dip Not: Eğer aradığım yetkiyi yetkilileri bulursam sunucu kesin açılıcaktır.

Son düzenleme:
Konu Güncellendi.

Form Güncellemesi Gerçekleştirildi

Anka Network adlı sunucu hala aktif diye biliyorum. Özgünlüğün sunucu ilerlemesinde ve gelişim göstermesinde etkili olduğunu da varsayarak söylemek isterim ki isim seçiminizi tekrar gözden geçirmenizde fayda var. Başarılar diliyorum.

Anka Network adlı sunucu hala aktif diye biliyorum. Özgünlüğün sunucu ilerlemesinde ve gelişim göstermesinde etkili olduğunu da varsayarak söylemek isterim ki isim seçiminizi tekrar gözden geçirmenizde fayda var. Başarılar diliyorum.
Farkedildi Ve Sorun Düzeltildi Anlayışınız İçin Teşekkür Ederiz || El-Anka Network Yönetim

Konu Güncellendi Faction Yerine SkyBlock Açılıcak Karar Verilmiştir || El-Anka Network Yönetim

Form Güncellendi++

Başvurumu yaptım. Discord üzerinden geri dönüş yapmanızı -veya mail de olabilir- bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl