Ekran kartınızdan memnun musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klasik adobe programları. Bazen affinity, figma gibi araçlar. Hiç bir sorun yaşamadım. Yeteri kadar hızlı tabiiki de nvdia olsa daha hızlı olurdu cuda nedeniyle ama ben amdyi kullanınca kendimi daha rahat hissediyorum. Ayrıca amd'nin modlanmış sürücüleri de mevcut.
Bende de tam tersi mesela amd hiç beni haz etmiyor huzurlu hissetmiyorum nedense. Tercih meselesi tabi her neyse ilginize teşekkürler.

Bende de tam tersi mesela amd hiç beni haz etmiyor huzurlu hissetmiyorum nedense. Tercih meselesi tabi her neyse ilginize teşekkürler.
cpuda amd, ekran kartında nvidia, anakartta msi seviyorum ben, uygulama tarafında da en epik uygulamaları ve sürücüleri msi yapıyor

cpuda amd, ekran kartında nvidia, anakartta msi seviyorum ben
Aynı şekil işlemci olarak ryzen serisi beni de tatmin ediyor, ekran kartı ve ana kartta da aynı fikirlerdeyiz. Oyunlarda aldığınız fps'leri yazma şansınız da var mı?

4060Tİ 16GB modelini kullanıyorum, bir çok oyunda denedim akıcı bir performans ve kaliteli görüntü alıyorum. Ama bilgisayardaki genel amacım Minecraft üzerine olduğu için zorlanmadan gayet akıcı bir şekilde her sürümde yüksek chunkta kasmadan oynayabiliyorum.

Rx 580 8gb var deli dananın genelde kastığı oyun yok ama bir ısınıyor aman aman :D tek nefret ettiğim yönüde o

laptop bakmaya giderken bi gorevli zorla aldırmıstı bu laptopumu hıcbırseyden memnun degilim

Aynı şekil işlemci olarak ryzen serisi beni de tatmin ediyor, ekran kartı ve ana kartta da aynı fikirlerdeyiz. Oyunlarda aldığınız fps'leri yazma şansınız da var mı?
HD 6850:
Fabulously optimized default ayarlarda 330fps
ATM10 20-30fps

Fenasal fakirseniz ve 300-500₺'ye satan varsa alın desktop, coding, edit, design vb. için gayet iyi minecraftta da güzel fabric paketleri için müq

4070 süperim var yanında i5 14400f müthiş bir ikili lakin intel toplayacak arkadaşlar i7 14700k veya i5 14600k öneririm. Ben zamanında PCH GOATv4 denk getirdiğim için böyle yoksa amd kanadı uzun ömürlülük açısından daha iyi lakin benim gibi kurgu, tasarım ve 3d yapıyorsanız intel daha önde.

4070 süperim var yanında i5 14400f müthiş bir ikili lakin intel toplayacak arkadaşlar i7 14700k veya i5 14600k öneririm. Ben zamanında PCH GOATv4 denk getirdiğim için böyle yoksa amd kanadı uzun ömürlülük açısından daha iyi lakin benim gibi kurgu, tasarım ve 3d yapıyorsanız intel daha önde.
o gpu bende olsa kendi yapay zekami lokalde çalıştırırdım neler yapılır üf

o gpu bende olsa kendi yapay zekami lokalde çalıştırırdım neler yapılır üf
düşük b sürümler çalışıyor ama düşük işleme çoğu zaman hatalı veya eksik çıkabiliyor o yüzden 24 gb kartlar daha mantıklı ama kendi çapımda yaptığım bir sistem var düzgün çalışmasada çalışıyor gibi :D gpt 5 kurmayı düşünüyorum sence kurulur mu yoksa deepseek devam mı ?

düşük b sürümler çalışıyor ama düşük işleme çoğu zaman hatalı veya eksik çıkabiliyor o yüzden 24 gb kartlar daha mantıklı ama kendi çapımda yaptığım bir sistem var düzgün çalışmasada çalışıyor gibi :D gpt 5 kurmayı düşünüyorum sence kurulur mu yoksa deepseek devam mı ?
ev bilgisayarına deepseekten ötesi overkill, depolaman yetmez ayrıca openai artık open olmadığı için indiremiyor olmalısın

3 yıldır 1660 super kullanıyorum daha beni yarı yolda bıraktığını görmemişimdir

3 yıldır 1660 super kullanıyorum daha beni yarı yolda bıraktığını görmemişimdir
benim rahmetli 7 yil yari yolda birakmadi sonraki 2 yilda cokmelere basladi son haftalarinda ise artifakt cizgileri cikarmaya basladi suan goruntu bile vermiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl