Ekran kartınızdan memnun musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Novasy

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
129
Minecraft
Novasyy

Discord:

novasyy

Selamlar MCTR Ailesi

Merak ettiğim bir şey var; hangi ekran kartını kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

Performans, sıcaklık, ses gibi konularda deneyimleriniz nasıl?

Yeni sistem toplayacak arkadaşlar için önerileriniz varsa onları da duymak isterim.
Hangi modeller fiyat/performans açısından mantıklı, hangilerinden uzak durmalı?

Bir de mümkünse oynadığınız oyunlardaki FPS değerlerini paylaşın.
Mesela hangi çözünürlükte, hangi ayarlarda ve ortalama kaç FPS alıyorsunuz?

Hem oyun oynayan hem de yeni sistem kurmak isteyenler için güzel bir karşılaştırma olur.​

3060 Ti kullanıyorum, 1080p ve 1440p’de yüksek ayarlarda çoğu oyunda akıcı FPS alıyor, hem performans hem de sıcaklık değerlerinden gayet memnunum

3060 Ti kullanıyorum, 1080p ve 1440p’de yüksek ayarlarda çoğu oyunda akıcı FPS alıyor, hem performans hem de sıcaklık değerlerinden gayet memnunum
3050 Ti kullanan bir kaç arkadaşım pek memnun olmadıklarını iletmişti, oynadığınız oyunlar neler acaba?

rx 590 var 2k oynuyorum bazen duman geliyor sorun yok QIWASDHUASDHASDUH

3050 Ti kullanan bir kaç arkadaşım pek memnun olmadıklarını iletmişti, oynadığınız oyunlar neler acaba?
Csgo, Valorant, Gta V gibi çoğu oyunda gayet memnunum nadiren kasmalar oluyor fakat yinede gayet iyi bir şekilde oynuyorum

Ekran Kartı: GeForce RTX 4070 Ti Super
İşlemci: Amd Ryzen 7 7800x3d
Ana Kart: MSI MPG X870E EDGE TI WIFI
Psu: MSI MAG A850GL
Ram: GSKILL 32GB (2x16GB) TZ5 Royal Neo Silver RGB DDR5 6000MHz
Ssd: Kingston RENEGADE 1TB
Sıvı soğutma: LIAN LI GALAHAD II 360MM LCD SL INFINITY

benim gibi bunları alıyorsun en az 5 yıl her şeyi max ultra da oynuyorsun

Ekran Kartı: GeForce RTX 4070 Ti Super
İşlemci: Amd Ryzen 7 7800x3d
Ana Kart: MSI MPG X870E EDGE TI WIFI
Psu: MSI MAG A850GL
Ram: GSKILL 32GB (2x16GB) TZ5 Royal Neo Silver RGB DDR5 6000MHz
Ssd: Kingston RENEGADE 1TB
Sıvı soğutma: LIAN LI GALAHAD II 360MM LCD SL INFINITY

benim gibi bunları alıyorsun en az 5 yıl her şeyi max ultra da oynuyorsun
pek fiyat performans gibi durmuyor :grinning:

RX6600 kullanıyorum. Linux uyumluluğu ve fiyatından dolayı tercih ettim. Tasarım ve oyun için kullanmaktayım, ilk başlarda sıkıntı yaşasamda son 2 yıldır herhangi bir sorun olmadı. Bu arada kartımın markası sapphire.

10 yıllık r9 380'im dün vefat etti şuan da geçici olarak hd 6850 kullanıyorum güzel bence :D

ryzen 5 3500x + 16gb ram + bm450 + hd6850 lol

350₺'ye aldım bu arada felaket memnunum o yüzden

RX6600 kullanıyorum. Linux uyumluluğu ve fiyatından dolayı tercih ettim. Tasarım ve oyun için kullanmaktayım, ilk başlarda sıkıntı yaşasamda son 2 yıldır herhangi bir sorun olmadı. Bu arada kartımın markası sapphire.
Hangi tasarım uygulamalarını kullanıyorsunuz, render açısından sorun yaşamıyor musunuz?

Hangi tasarım uygulamalarını kullanıyorsunuz, render açısından sorun yaşamıyor musunuz?
Klasik adobe programları. Bazen affinity, figma gibi araçlar. Hiç bir sorun yaşamadım. Yeteri kadar hızlı tabiiki de nvdia olsa daha hızlı olurdu cuda nedeniyle ama ben amdyi kullanınca kendimi daha rahat hissediyorum. Ayrıca amd'nin modlanmış sürücüleri de mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl