Ekran Kartı Tavsiyesi

charismatic78

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
14
Merhabalar efenim...
Belli bir bütcem var ve ekran kartım eskidiği için yeni bir ekran kartı alma kararı aldım. Şuanda 2 tane kart beğendim araştırdığım kadarıyla ikiside hemen hemen iyi ama sizlere sormak istiyorum.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hangisi diğerine göre daha iyi bir performans gösterir ?

MSI Radeon Rx 580 8GB diğerine kıyasla hem çekirdek hem de bellek frekansı olarak daha üstün fakat çok fazla etki edecek bir fark yok. Fiyatta ise 285 tl bir fark var. Overclock işlemleri vs. için MSI'ın yazılım konusunda da iyi olduğunu biliyorum. Fiyat farkını ödeyebilecekseniz MSI derim. İyi Günler...

MSI Radeon Rx 580 8GB diğerine kıyasla hem çekirdek hem de bellek frekansı olarak daha üstün fakat çok fazla etki edecek bir fark yok. Fiyatta ise 285 tl bir fark var. Overclock işlemleri vs. için MSI'ın yazılım konusunda da iyi olduğunu biliyorum. Fiyat farkını ödeyebilecekseniz MSI derim. İyi Günler...
Değerli yorumun için teşekkür ederim. MSI Radeonda dediğin gibi daha mantıklı görünüyor.

Bu 2 ekran kartı arasında MSI gibi ekran kartının yazılım bakımından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bence bunu seçmelisin.

Paranı çöpe atmak istemiyorsan, yukarıdakini al derim. İşlemcini vs. biliyorsan ve ona göre alıyorsan al, yoksa baya darboğaz yersin :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl