Çözüldü Ekonomi Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaBenTurkum

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
12
Minecraft
PancarMotoruu

Discord:

pancarmotoruuu

Merhabalar sunucuma özel bir sistem yapacağım. Velocityden bi sunucu ayarladım o sunucuda para kasılacak ve kastığımız paralar başka bir sunucuya aktarılacak bunu nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?

@benjamin17 yardımcı olabilir misin?
Öncelikle MC-TR yetkilileri gönüllü olarak gündelik hayatlarına devam ederken hizmet vermekte. Bu yüzden çok önemli bir durum olmadıkça yetkilileri etiketlememeye çalışın. Biz boş olan her vaktimizde ilgilenmeye çalışıyoruz.

Soruna gelecek olursak essentilas ve vault ile mysql bağlayarak bu iki sunucu için ortak para birimi şeklinde bir sunucuda olan para diğer sunucudada gözükecek şeklinde ayarlama yapabilirsiniz. Kastığınız sunucudaki paralar ana sunucuda gözükür ve harcadığınızda da ikisinde de azalar. Para kazandığınızda ikisindede artar.

Örnek veritabanı bu konuya göre oluşturup aynı tarzda bağlantıları yönetebilirsiniz: https://www.mc-tr.com/konu/authme-vb-kullanimlar-icin-mysql-veritabani-olusturma.128333/

Öncelikle MC-TR yetkilileri gönüllü olarak gündelik hayatlarına devam ederken hizmet vermekte. Bu yüzden çok önemli bir durum olmadıkça yetkilileri etiketlememeye çalışın. Biz boş olan her vaktimizde ilgilenmeye çalışıyoruz.

Soruna gelecek olursak essentilas ve vault ile mysql bağlayarak bu iki sunucu için ortak para birimi şeklinde bir sunucuda olan para diğer sunucudada gözükecek şeklinde ayarlama yapabilirsiniz. Kastığınız sunucudaki paralar ana sunucuda gözükür ve harcadığınızda da ikisinde de azalar. Para kazandığınızda ikisindede artar.

Örnek veritabanı bu konuya göre oluşturup aynı tarzda bağlantıları yönetebilirsiniz: https://www.mc-tr.com/konu/authme-vb-kullanimlar-icin-mysql-veritabani-olusturma.128333/
Teşekkürler fakat essentialsda MYSQL Desteği yok sanırım??

Teşekkürler fakat essentialsda MYSQL Desteği yok sanırım??
Essentialsın veya vaultun ikisinden birinin olması gerekiyor. Alternatif olarak MySQL desteği olan herhangi bir ekonomi plugini işinizi görür.

Essentialsın veya vaultun ikisinden birinin olması gerekiyor. Alternatif olarak MySQL desteği olan herhangi bir ekonomi plugini işinizi görür.
Hocam tekrardan merhabalar MYSQL desteği olan başka bir plugin kullanıyorum şuan iki sunucuda da MYSQL ayarını aynı yapmama rağmen ekonomiler birleşmiyor denemek için birinde 10000 olarak ayarladım ama diğer sunucuda 0 olara görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl