Çözüldü Ekonomi Yardım! (vault)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoulY

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
25
Essentials ekonomisi yerine vault kullanmak istiyorum. Vault ekonomi için admin komutları ve oyuncu komutları ve placeholdersleri lazım fakat bulamadım githubda falan yardımcı olabilirmisiniz?

"Vault" tek başına bir ekonomi eklentisi değildir. Ekonomiyi ilgilendiren eklentilerin bir arada uyumlu çalışmasını desteklemek amacıyla yaratılmıştır. Kısaca bir ekonomi eklentisi edinmen lazım sana
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
önerebilirim.

"Vault" tek başına bir ekonomi eklentisi değildir. Ekonomiyi ilgilendiren eklentilerin bir arada uyumlu çalışmasını desteklemek amacıyla yaratılmıştır. Kısaca bir ekonomi eklentisi edinmen lazım sana
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
önerebilirim.
Ben sadece marketden eşya almak para göndermek gibi şeyler istiyorum. böyle bişey var mı ?

Ben sadece marketden eşya almak para göndermek gibi şeyler istiyorum. böyle bişey var mı ?
1617825533219.png

Vault ekonomi plugini değildir, ekonomi ve yetki eklentilerinin uyumunu sağlayan bir eklentidir. Essentials'ın ekonomisi bulunmakta. Ve bir çok Market eklentisi Vault'a bağlı olduğu için bir sorun olmayacaktır zaten, kullanılabilecektir. Eğer para gönderme gibi komutları bilmiyorsanız;

/eco komutunu kullanabilirsiniz. - admin komutu.
/pay komutu ile de oyuncular birbirlerine para gönderebilirler. - essentials.pay
/money & /bal & /balance komutu ile paralarını görebilirler. - essentials.balance

Vaultun ekonomisi var hatta placeholderini gördüm ama net hatırlamıyorum

Okey Konu Kilit. teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl